Gálvölgyi János fellépése lefújva! – kiderült, hogy miért: nincs rá kereslet … “hiszi a piszi”…

Gálvölgyi János soha nem rejtette véka alá, mit gondol a regnálókról. A közellenségek sora bővül, a színész is felkerült a listára.

Mint arról beszámoltunk,

Gálvölgyi Judit közösségi oldalán tudatta, hogy

“Jánosnak holnap önálló estje lett volna Kaposváron. A Játékszín produkciója “A Gálvölgyi” című előadóest. Pár perce érkezett a Játékszín közlése, miszerint az előadást a megrendelő művelődési ház váratlanul lemondta.”

Az Index megkereste kérdéseivel a Játékszínt és kaposvári Együd Árpád Kulturális Központot is.

A Játékszíntől azt a választ kapták, hogy a kaposvári intézmény az illetékes, tőlük azonban egyelőre nem érkezett válasz.

A kaposvári Együd Árpád Kulturális Központot ezt írta:

“A budapesti Játékszínnel 2 éve van nagyon korrekt és gyümölcsöző kapcsolatunk, melynek során teltházas előadásokkal öt alkalommal is fellépett Gálvölgyi János. A közönségsikerre való tekintettel úgy gondoltuk, hogy a Művész Úr önálló estje is az előzőekhez hasonló érdeklődésre számíthat. Ebben az esetben sajnos nem így történt.

A korábbiakhoz hasonló módon hirdettük meg az előadást, ennek ellenére kevés számú, mintegy tíz jegy kelt el. Az előadás előtt 10 nappal mondtuk le a Játékszínnel közös megegyezés alapján a fellépést.

November 8-án a Mennyei hang! c. előadásban is szerepel Gálvölgyi János. Jelenleg erre az előadásra sincs a megszokotthoz hasonló érdeklődés. Amennyiben a jegyeladás nem éri el a kívánt mértéket, úgyszintén a Játékszínnel fogunk egyeztetni.

Üdvözlettel:

Szalay Lilla igazgató és Török Tamás művészeti vezető”

Együd Árpád Kulturális Központ, Kaposvár

A kommentekből:

“Kicsinyes embereknek kicsinyes a húzása! Ez a “váratlan” lemondás pedig egyetlen dologra alkalmas csupán, kvázi emeli Gálvölgyi János meg nem tartott előadóestjének a szintjét!”

“Hogy meg vagyok lepve! És kirúgták már azt, aki meghívta?”

“Legyen rá büszke! (Mármint János.)”

“Zalaegerszegen ezt már megtették tavasszal Alföldi Róbert estjével, most Kaposváron Gálvölgyi Jánossal. Nem rossz társaság – de meddig még?”

“Ezek szerint ez a város nem érdemli meg,hogy Janó ott fellépjen.Akiknek inkább a fideszes kultúra kell, mint egy Kossuth díjas művész műsora, az szegényebb marad egy élménnyel!!”

(forrás: index.hu)

Az Origo szerint Kálid, Gálvölgyi, Hernádi “közepesen ismert és sikeresnek nehezen nevezhető színész”

One thought on “Gálvölgyi János fellépése lefújva! – kiderült, hogy miért: nincs rá kereslet … “hiszi a piszi”…

  • ezeknek a sötét mocskoknak nem kell semmi csak a fidess segg amit nyalni lehet !!! a két ss nem elírás!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük