Garázda Fidesz – nyugdíjasok Mátyásföldön – csak a kultúránkat el ne vegyék a menekültek!

Kedden Vajda Zoltán, az Együtt jelöltje járt pórul, mert tiszteletlenül bánt Orbán Fidesz – nyugdíjasaival és nem nyújtotta oda önként a másik orcáját is, hogy megüthessék. Lett is nagy kalamajka!

Ütni könnyebb, mint buszra mászni!

Budapest XVI. kerületében, ahogy mindenhol belehúzott a helyi Fidesz a szavazatszerzésbe, amiről úgy gondolták – helyettük a központban – hogy a jól bevált migránsozós riogatás mezejére lépnek: azt a hazugságot találták ki, hogy Vajda Zoltán, az Együtt jelöltje a régi Ikarus-gyár területére telepítene a bevándorlókat, ezért a körzet fideszes képviselője, a számlaadási botrányba keveredett Szatmáry Kristóf és a fideszes polgármester kimentek a gyár elé hangulatot kelteni.

Váratlanul felütötte fejét a sajtótájékoztatón Vajda Zoltán is, amire több sem kellett a kifejezetten ezért ideirányított időseknek!

Lökdösni kezdték a képviselőt, a kezükben lévő – ki tudja honnan szedték? – zászlók rúdjával a fejére is suhintottak (komoly sérülést nem okoztak). Vajdán kívül az Index újságíróját is inzultálták, aki kérdezni merészelte a hazudozó fideszes képviselőt.

A HírTV videója az esetről:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük