Gáspár Bea újra a csalók célkeresztjében – a Facebook tagad

Egyre biztosabb, hogy századunk az internetes csalók évszázada lesz. A személyiséglopások mellett a “személyiségmegcsócsálás” is  kedvenc foglalatossága lett a trolloknak. Az információs sztráda gyorshajtói egyre több ismert embert gázolnak el, ezek közé tartozik -nem először-  Gáspár Bea is. 

Támadnak a csalók

Sokadszorra éltek vissza az egykori valóságshow-hősnő és “Konyhafőnök VIP”-győztes Bea asszony nevével, aki sajnos tehetetlen, azon kívül, hogy újra és újra figyelmezteti követőit: ne dőljenek be a csalásnak. Hivatalos úton nem tud tenni ellene. Az AcNewsnak mesélt a történtekről, a beszélgetésből pedig az is kiderült, milyen komoly tervei vannak a cukrász végzettséggel, illetve büszkén újságolta, csaknem húsz kilót sikerült ledobnia tavalyi műtétje óta.

A betegség nem válogat:

Tagad a Facebook

Szinte már napi esemény, hogy csalók élek vissza egy-egy sztár nevével. Hol fogyókúrás kapszulát hirdetnek, de egyre gyakoribb, hogy pénzgyűjtést, vagy nyereményjátékot indítanak a nevükben. Egyelőre senki nem tud tenni semmit ellenük, így egyre többen válnak céltáblájává a csalóknak. Gáspár Beát már sokadszorra pécézték ki, most Bea konyhája nevű hivatalos Facebook-oldalát érte támadás.

csalók

 

„Nem az első eset, hogy a nevemben nyereményjátékot hirdetnek vagy pénzt kérnek – kezdte Bea. – Legalább érteném, hogy ez mire jó! Szerencsére a követőim nagyon figyelmesek, és minden alkalommal jelzik nekem, ha valami gyanússá válik számukra. Nagyjából úgy érzem, hogy tehetetlen vagyok az ügyben, mert hiába jelentettem be a Facebookon, válaszlevélben csak annyit kaptam magyarázatul, hogy nem élnek vissza a nevemmel, azaz a profilommal. Jelenleg továbbra sem tehetek mást, ha tudomásomra jut, ezt minden alkalommal jelzem a követőimnek, nehogy valaki tényleg a csalók áldozatául essen”

– mesélte dühösen Gáspárné, majd hozzátette, igyekszik nem foglalkozni a történtekkel, és inkább arra koncentrál, hogy elsajátítsa a cukrászmesterséget, tavaly Evelinnel ugyanis visszaült az iskolapadba.

Juj, de jó a habos sütemény

„Nagyon foglalkoztat a cukrászat, ez tölti ki a mindennapjaimat. Két éves iskolába iratkoztam be a lányommal, és az első fél évet sikeresen zártuk, jövő februárban fogunk végezni. Bevallom őszintén, egyáltalán nem könnyű, az ember nem is gondolná, milyen sok számolással jár a sütés. Elméleti és gyakorlati oktatásban veszünk részt, utóbbi sokkal inkább a kedvemre való. Nagy bennem a megfelelési kényszer, mert a suliban mindig, minden nagyon jól sikerül, meg akarom mutatni, mire vagyok képes. Ha a papír a kezünkben lesz, Evelinnek a terve, hogy nyit egy mindenmentes cukrászdát, én pedig majd örömmel fogok neki segédkezni, ha ez sikerül”

– mondta Bea, aki azt is elárulta, igen jelentős súlytól sikerült megszabadulnia a tavaly nyár elején végzett gyomorszűkítő műtétje óta.

„Ha nem is állt meg teljesen, de jelentősen lelassult a fogyásom. Kis híján húsz kilótól sikerült megszabadulnom, és ezzel az eredménnyel is nagyon elégedett vagyok.”

Még egy hír a Gáspár család házatájáról

Bea asszony sógorát az éppen saját televíziós karrierjét építgető Gáspár Zsoltit a nyílt utcán verte meg egy rokona, állítólag azért, mert 100 millió forinttal tartozik neki. “Zsolti gazda” feljelentést tett az őt ért bántalmazás miatt.

csalók

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük