Gáspár Bea újra a csalók célkeresztjében – a Facebook tagad

Egyre biztosabb, hogy századunk az internetes csalók évszázada lesz. A személyiséglopások mellett a “személyiségmegcsócsálás” is  kedvenc foglalatossága lett a trolloknak. Az információs sztráda gyorshajtói egyre több ismert embert gázolnak el, ezek közé tartozik -nem először-  Gáspár Bea is. 

Támadnak a csalók

Sokadszorra éltek vissza az egykori valóságshow-hősnő és “Konyhafőnök VIP”-győztes Bea asszony nevével, aki sajnos tehetetlen, azon kívül, hogy újra és újra figyelmezteti követőit: ne dőljenek be a csalásnak. Hivatalos úton nem tud tenni ellene. Az AcNewsnak mesélt a történtekről, a beszélgetésből pedig az is kiderült, milyen komoly tervei vannak a cukrász végzettséggel, illetve büszkén újságolta, csaknem húsz kilót sikerült ledobnia tavalyi műtétje óta.

A betegség nem válogat:

Tagad a Facebook

Szinte már napi esemény, hogy csalók élek vissza egy-egy sztár nevével. Hol fogyókúrás kapszulát hirdetnek, de egyre gyakoribb, hogy pénzgyűjtést, vagy nyereményjátékot indítanak a nevükben. Egyelőre senki nem tud tenni semmit ellenük, így egyre többen válnak céltáblájává a csalóknak. Gáspár Beát már sokadszorra pécézték ki, most Bea konyhája nevű hivatalos Facebook-oldalát érte támadás.

csalók

 

„Nem az első eset, hogy a nevemben nyereményjátékot hirdetnek vagy pénzt kérnek – kezdte Bea. – Legalább érteném, hogy ez mire jó! Szerencsére a követőim nagyon figyelmesek, és minden alkalommal jelzik nekem, ha valami gyanússá válik számukra. Nagyjából úgy érzem, hogy tehetetlen vagyok az ügyben, mert hiába jelentettem be a Facebookon, válaszlevélben csak annyit kaptam magyarázatul, hogy nem élnek vissza a nevemmel, azaz a profilommal. Jelenleg továbbra sem tehetek mást, ha tudomásomra jut, ezt minden alkalommal jelzem a követőimnek, nehogy valaki tényleg a csalók áldozatául essen”

– mesélte dühösen Gáspárné, majd hozzátette, igyekszik nem foglalkozni a történtekkel, és inkább arra koncentrál, hogy elsajátítsa a cukrászmesterséget, tavaly Evelinnel ugyanis visszaült az iskolapadba.

Juj, de jó a habos sütemény

„Nagyon foglalkoztat a cukrászat, ez tölti ki a mindennapjaimat. Két éves iskolába iratkoztam be a lányommal, és az első fél évet sikeresen zártuk, jövő februárban fogunk végezni. Bevallom őszintén, egyáltalán nem könnyű, az ember nem is gondolná, milyen sok számolással jár a sütés. Elméleti és gyakorlati oktatásban veszünk részt, utóbbi sokkal inkább a kedvemre való. Nagy bennem a megfelelési kényszer, mert a suliban mindig, minden nagyon jól sikerül, meg akarom mutatni, mire vagyok képes. Ha a papír a kezünkben lesz, Evelinnek a terve, hogy nyit egy mindenmentes cukrászdát, én pedig majd örömmel fogok neki segédkezni, ha ez sikerül”

– mondta Bea, aki azt is elárulta, igen jelentős súlytól sikerült megszabadulnia a tavaly nyár elején végzett gyomorszűkítő műtétje óta.

„Ha nem is állt meg teljesen, de jelentősen lelassult a fogyásom. Kis híján húsz kilótól sikerült megszabadulnom, és ezzel az eredménnyel is nagyon elégedett vagyok.”

Még egy hír a Gáspár család házatájáról

Bea asszony sógorát az éppen saját televíziós karrierjét építgető Gáspár Zsoltit a nyílt utcán verte meg egy rokona, állítólag azért, mert 100 millió forinttal tartozik neki. “Zsolti gazda” feljelentést tett az őt ért bántalmazás miatt.

csalók

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük