Gáspár Evelin nem szerződik Orbánnal – Tesz a kormány demográfiai programjára

A nagyobbik Gáspár lány tesz a miniszterelnöki óhajra, nem hajlandó szülni. Egyelőre úgy véli, jól meglesz gyerek nélkül, nincs oda a kisgyerekekért.

“A mai világban hülye lennék szülni…”

Nem kis melója van abban, hogy a család éltét bemutató tévéműsorból megismert túlsúlyos gyereklányból olyan alakot varázsoljon magának, amilyennel manapság büszkélkedhet.

“A mai világban hülye lennék szülni. A fogyásomon és az alakomon dolgozom évek óta, a szüléstől romba dőlne a testem, ráadásul mentálisan sem érzem magam késznek. Nem akarom a testem és az időmet feláldozni – mondta sokak megdöbbenésére Győzike nagyobbik lánya, aki még azt is hozzátette: elszomorítónak tartja, hogy a fiatal nők az Instagram-oldalukon mutogatják a tökéletes babakocsis képeket, közben viszont nem foglalkoznak a gyerekeikkel.”

-mondta el a Blikknek.

A bősz atya magába roskadt

Evelin nem árult zsákba macskát, már évekkel ezelőtt is kijelentette a televízióban, hogy nem szereti a gyerekeket, és nem is akar sajátot, akkor az apja ezt a kamaszkornak tudta be.

Én imádom a gyerekeket, és alig várom, hogy nagypapa lehessek – reagált a showman. – A romáknál már ennyi idős korban, amiben Evelin is van, ott rohangál egy-két gyerek az anyjuk szoknyája körül.

Evelin pedig nemhogy most, de a jövőben sem akar nekem unokát szülni! Csak abban tudok bízni, hogy két-három év múlva már ő is rájön, hogy gyerek nélkül nem élet az élet, és jöhet végre az unokám. De ha mégis kitart az elképzelése mellett, azt is megértem. A mai világban gyereket szülni nagy bátorság! Ha mégsem szül a lányom, legfeljebb majd örökbe fogad egyet…

(forráa: blikk.hu)

Gyerekek a kifutón! – vagy inkább a játszótéren?

Üzenet a miniszterelnöknek: Ehhez a gyereknemzős dologhoz nem kell meghosszabítani Bicskéig…..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük