Sorting by

×

Győzike és Zsolti, kard ki kard! – folytatódik a Gáspár testvérek egymást-mocskolása

Éktelen haragja gerjedt Gáspár Zsolti, akit mélységesen felháborít és elszomorít testvére, Győzike „fröcsögése”. Az  ország által kedélyesnek és jókedvűnek ismert férni nagyon pipa, mert rokona összevissza hazudozik róla. 

Tiszta vizet a pohárba

Zsolti ezúttal nem ismert tréfát: kendőzetlen őszinteséggel, de mély fájdalommal reagált bátyja állításaira. Történt ugyanis, hogy a napokban Győzike szintén a Bors hasábjain fakadt ki arról, hogy öccse csak kirakatkapcsolatot ápol vele. Mindössze egyetlen órára nyújtott neki békejobbot, amíg egy közös címlapfotó elkészült, ráadásul az ezért kapott tiszteletdíj egészét zsebre tette. A bátyó szerint a teátrális kézfogás után külön töltötték a karácsonyt.

Zsolti így kezdete kifakadását a portálnak:

“…Ő egy mentálisan beteg ember, a gyógyszer a legjobb barátja, ez itt a probléma.”

Ezt követően még az is előkerül, hogy az öcsi szerint Győzike már közel 40 alkalommal műtette magát, annyira nincs kibékülve a külsejével.
Zsolti ezután sorra veszi Győzike többi „vádpontját” is és igyekszik hitelt érdemlően cáfolni ahogy azt, hogy eltette a fotózásért járó pénz, mivel azt állítása szerint külön külön utalták el nekik.  Az unokatestvérek eltiltását pedig azzal cáfolja, hogy állítása szerint a nagyobbik lánya és unokahúga, Evelin minden reggel együtt edz, szerinte ebből is látszik, hogy nincs szó eltiltástól. A féltékenységéről pedig csak annyit jegyzett meg:

kettejük közül nem ő tett rosszalló megjegyzést a másikra a tévés sikerei kapcsán.

Pénz, paripa, fegyver Gáspár-módra?

A problémák, és Gáspár Győző kifakadása ellenére Zsolti továbbra is jó testvérnek tartja magát, és reméli, hogy egyszer elcsitulnak a családi viharok.

Azért a végén egy nagyon éles vágást ejt a bátyján:

“Sok mindenről máshogy gondolkodunk, -például- nekem  nem eladó a családom, de a vér soha nem válik vízzé.”

(Olvassa el a teljes cikket a Borsban)

Na és a sógorasszony?

Gáspár

 

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.