Gáz után víz? A Mészáros és Mészáros Kft. 31 milliárd forintnyi vízipari megrendelést nyert! - Városi Kurír

Sorting by

×

Gáz után víz? A Mészáros és Mészáros Kft. 31 milliárd forintnyi vízipari megrendelést nyert!

Jó hónapja van Mészáros Lőrincnek, – legyen is Ő akárki – hiszen a Széchenyi-hegyen található, mintegy 1,17 milliárd forint értékű ingatlanában helyére került a 800 kg-ot nyomó széfe, magáénak tudhat pár Andrássy úti palotát, megnyithatta szállodáit, kempingjeit a Balaton körül és a fizikai állapota is sokat javult köszönhetően új kedvesének. Csak hab a Mészáros-tortán az újabb sokmilliárdos meló.

Hirdetés

Víziparban IS utazik

Újabb hatalmas megrendeléseket nyert el az Opus érdekeltségi körébe tartozó ipari vállalat, a Mészáros és Mészáros Kft., a három vízipari projekt összértéke meghaladja a 31 milliárd forintot – derül ki a közleményből.

Az Opus közvetett tulajdonában álló Mészáros és Mészáros Kft. újabb nagyprojekteket nyert el, ezúttal a víziparban:

  • az Ország Vízügyi Főigazgatóság által kiírt „MVP-Szeged, csapadék-és tisztított szennyvíz elvezetés” közbeszerzési eljárást nettó 8 036 749 985 forintos ajánlatával
  • az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda által kiírt „Tatabánya A projekt-ivóvíz távvezeték tervezés és kivitelezés” közbeszerzési eljárást 10,702 milliárd forintos ajánlatával
  • a „Tatabánya B projekt-ivóvíz távvezeték tervezés és kivitelezés” közbeszerzési eljárást 12,605 milliárd forintos ajánlatával nyerte el a Mészáros és Mészáros Kft.

Forrás

varosikurir 1317477

 

mészáros

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.