Gelencsér Ferenc lett a Momentum elnöke - Városi Kurír

Sorting by

×

Gelencsér Ferenc lett a Momentum elnöke

Meglepetésnek tűnő eredmény született a Momentum tisztújító kongresszusán. A belső szavazáson a küldöttek Gelencsér Ferencnek szavaztak bizalmat – írta közleményben a párt.

Hirdetés

Gelencsér két ismertebb politikust, Kerpel-Fronius Gábort és Hajnal Miklóst győzte le a versenyben

Az új elnök a Momentum alapító tagja, és az I. kerület alpolgármestere volt.

Az előválasztáson kikapott Csárdi Antaltól, azonban az összefogás közös listáján 26. helyre került, így bejutott a parlamentbe, ahol a Momentum frakcióvezető-helyettesének választották.

„2016 óta végigjártam a Momentumban a szamárlétrát: egyszerű alapító tag, helyi szervezeti vezető, küldött, alpolgármester, képviselő-jelölt, parlamenti képviselő” – írta Gelencsér Ferenc Facebook-oldalán.

„Felelősek vagyunk a közösségért, aminek a tagjai vagyunk” – fogalmazott, hozzátéve: ezért kezdett el foglalkozni a közélettel, és ezért döntött úgy, hogy elindul a Momentum elnöki tisztségéért.

Itt az ideje szerinte „kigyomlálni a rettegést és békét ültetni a helyére, valamint a céltalan orbánozás helyett a hazánkról alkotott elképzeléseinkről kell beszélnünk”.

“Én egy olyan országért fogok dolgozni, ahol az állam nem szól bele abba, hogy kit szerethetek, nem akarja megmondani, hogy miben higgyek és nem akarja helyettem eldönteni, hogy mitől leszek magyar. Ahol a lehetőség mindenki számára adott és nem attól függ, hogy az ember hova születik. Ahol a politika nem egyének meggazdagodását jelenti, hanem egy teljes nemzet gyarapodását.”

Forrás: Telex.hu

Megvan a Momentum új elnöke! – “Nem hagyhatjuk cserben Magyarországot, hiszen ez a mi hazánk is”

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.