George Clooney: „harcba keveredtem Orbán Viktorral” – és, hogy miért? Megmagyarázza……

A történet még abba az időbe nyúlik vissza, amikor Szájer József köztiszteletben álló EP-képviselő volt és még Orbán Viktor sem szállt partra oly eredményesen mielőtt bevonult volna a farkasverembe. Akkor esett meg, hogy az új filmjéről, Midnight Sky-ról adott interjúban George Clooney-nak a “düh és gyűlölet” szavakról Orbán Viktor jutott eszébe.

Több sem kellett, sebtiben beindult a fidesz-kommunikáció

Clooney gondolatmenetének lényege az volt, hogy a 2049-ben játszódó film által festett állapotoknak megágyazhat az a környezet, ami most uralkodik a világban. A film még a koronavírus-járvány előtt készült, de akkor is volt elég vacak dolog, amivel a világnak foglalkoznia kellett, például a mindent elárasztó düh és gyűlölet. És itt két példát hoz fel (a gyűlöletre?) a politikusok közül: Jair Bolsonaro brazil és Orbán Viktor magyar miniszterelnököt.

Napjainkban…..

„Harcba keveredtem Orbán Viktorral”

– említette meg a Guardiannek adott, egyébként alapvetően az új filmjéről szóló interjúban George Clooney.

Clooney most azt mondta, szerinte megéri felvenni a harcot az ilyen emberekkel, és zavarban lenne attól, ha nem állna ki egy olyan emberrel szemben, mint Orbán. A színész szerint ez a gyerekei miatt van így.

„Egy olyan időszakban, amikor ezek az őrültségek történnek, biztos akarok lenni abban, hogy majd azt mondhatom nekik: ezeket a dolgokat tettük, hogy szembeszálljunk ezzel a történelmi pillanattal. Nemcsak azért, hogy büszkék legyenek, hanem azért is, hogy egy jobb világban éljenek.”

Forrás

figyu

One thought on “George Clooney: „harcba keveredtem Orbán Viktorral” – és, hogy miért? Megmagyarázza……

  • Clooney egy világszerte ismert, és elismert, tiszteletre méltó ember, ellentétben orbánnal, aki nem híres, hanem hírhedt kis diktátorocska az ócskábbik fajtából, és az ilyen semennyire sem tiszteletre méltó. Az ilyet inkább gyűlölik, és
    megvetik

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük