Clooney motorbalesetet szenvedett – videó

George Clooney balesete

Szerencsére nem szenvedett súlyos sérüléseket George Clooney, aki tegnap robogózás közben karambolozott frontálisan egy szabálytalankodó autóval Szardínián, ahol a 22-es csapdája sorozatverzióját forgatja.

Clooney Joseph Heller kulcsregényének egyik legszórakoztatóbb karakterét, Cathcart ezredest alakítja, egyben producere is a sorozatnak.

Az esetről videó is készült, látszik, hogy Clooney nagyon nagyot repült (lehet, hogy a videó indulás előtt kéri a cookie elfogadását, ilyenkor csak rá kell kattintani a szöveg alján levő szóra):

Clooney egyenesen haladt a robogójával, amikor egy bekötőútnál egy szemből érkező Mercedes átcsorgott a sávjába. Ekkor érkezett Clooney és egy másik robogós. Az első robogósnak még pont sikerült elsuhanni a szabálytalankodó Mercedes és egy kikanyarodni készülő furgon között, Clooney-nak viszont nem. Frontálisan ütközött a kocsival. Lerepült a motorjáról, ráesett a motorháztetőre, majd a földre gurult.

A színészt kórházban ápolták, a csípőjén, a medencecsontján és a térdén szenvedett zúzódásokat, húsz napig fog lábadozni.

(Forrás: 444)

Kapcsolódó:

Clooney házaspár háromezer menekült gyereknek biztosítja a tanulás lehetőségét

Korábbi cikkekKövetkező cikk

Megosztás

További cikkek
távolság
“Nekem az okozott csalódást, hogy nem készültek semmivel az aljasságra”

Emlékeimet kerestem a 2014-es választásról.  A kis könyvtáramban találtam meg ezt az írást, amelyet zártkörű levelezésünkben írtam a "tagoknak" a...

Lázár mindenkiért, mindenki Lázárért? - a kispados ex-főminiszter kiáll harcostársáért
Lázár mindenkiért, mindenki Lázárért? – a kispados ex-főminiszter kiáll harcostársáért

Lázár János melle teljes szélességével kiállt a szerinte Márki-Zay kipécézettjéért, Fekete Ferenc (Fidesz–KDNP) önkormányzati képviselőért, sporttanácsnokért. A téma még mindig a TAO-pénz...

Még fél tucat volt ügynök ülhet a kormánypártban
Még fél tucat volt ügynök ülhet a kormánypártban

Ungváry Krisztián szerint erkölcsi fenntartás nélkül jelenthetett Szita Károly. Ízlés és gyomor kérdése volt, hogy a beszervezettek kívántak-e jelenteni családtagjaikról –...

Bezár