Clooney motorbalesetet szenvedett – videó

Szerencsére nem szenvedett súlyos sérüléseket George Clooney, aki tegnap robogózás közben karambolozott frontálisan egy szabálytalankodó autóval Szardínián, ahol a 22-es csapdája sorozatverzióját forgatja.

Clooney Joseph Heller kulcsregényének egyik legszórakoztatóbb karakterét, Cathcart ezredest alakítja, egyben producere is a sorozatnak.

Az esetről videó is készült, látszik, hogy Clooney nagyon nagyot repült (lehet, hogy a videó indulás előtt kéri a cookie elfogadását, ilyenkor csak rá kell kattintani a szöveg alján levő szóra):

Clooney egyenesen haladt a robogójával, amikor egy bekötőútnál egy szemből érkező Mercedes átcsorgott a sávjába. Ekkor érkezett Clooney és egy másik robogós. Az első robogósnak még pont sikerült elsuhanni a szabálytalankodó Mercedes és egy kikanyarodni készülő furgon között, Clooney-nak viszont nem. Frontálisan ütközött a kocsival. Lerepült a motorjáról, ráesett a motorháztetőre, majd a földre gurult.

A színészt kórházban ápolták, a csípőjén, a medencecsontján és a térdén szenvedett zúzódásokat, húsz napig fog lábadozni.

(Forrás: 444)

Kapcsolódó:

Clooney házaspár háromezer menekült gyereknek biztosítja a tanulás lehetőségét

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük