George Clooneynak is van miért bocsánatot kérnie

Manapság minden orgánum tele van mea culpázó sztárokkal. Nem marad ki a sorból George Clooney sem, sőt! Sajnálja Robert Pattinson, Daniel Radclife, Halle Berry, Bill Murray és még Sir Sean Connery is egy-egy régi lépését.

„A pénz, a hírnév nem minden”

– vallják a felsorolt sztárok és lássuk be, nem alaptalanul. Mindegyikük úgy érzi, hogy van miért elnézést kérnie partnereitől és a közönségtől. Hiába sokat próbált sztárok mindannyian, van az életüknek olyan döntése, amire nem büszkék.

George Clooney például élete rossz lépésének tartja, hogy 1997-ben közel egy évtizedre elintézte Batman és Robin karakterét, mivel a sikertelen próbálkozása után ennyi ideig volt szilenciumon a két karakter.

„ Mindig elnézést kérek a Batman és Robinért. Annak idején azt gondoltam, karrierem szempontjából jó döntés a szerep, de nem volt az.”

Robert Pattinson, akinek a nevét az Alkonyt-filmek tették ismertté, a mai napig behúzza fülét-farkát, ha eszébe jut a trilógia.

„Amikor a forgatókönyvet olvastam, az az érzésem támadt, hogy ez olyan történet, amit a kiadó nem hagyott jóvá. Az egész szériának semmi értelme nem volt.”

Daniel Radcliffe még gyerekként kezdett bele a Harry Potter-történetek forgatásába, ami a hírnevén túl élete végéig anyagi biztonságát is megalapozta. Mégsem büszke az összes epizódra.

„ Nehéz megnéznem olyan filmet, mint a 2009-ben forgatott Harry Potter és a félvér herceg, mert nem vagyok benne igazán jó.(…) Az alakításom gyenge és látom, milyen önteltté váltam. Pont ez az, amit nem akartam…”

Halle Berry 2004-ben annyira rossz volt a Macskanőben, hogy kiérdemelte az év legrosszabb színésznője egyáltalán nem megtisztelő címet. Halle dicséretére legyen mondva, hogy átvette a díjat.

„Köszönöm, hogy egy ilyen borzalomban szerepelhettem.”

Bill Murray diszlexiájának köszönheti utált szerepét, ugyanis az általa nagyra tartott Joel Coen felkérésének vélte Joel Cohen forgatókönyvét és mire feleszmélt, már aláírta a szerződést, ami arra kényszerítette, hogy a hangját kölcsönözze Garfieldnak.

Sir Sean Connery sokak szemében a legBondabb Bond, de ő másként gondolta.

„Mindig utáltam azt az átkozott James Bondot. Meg akartam őt ölni.”

Itt az ideje, hogy mi is elnézést kérjünk. Mégpedig azoktól, akik a manapság divatba jött meetoo – féle botrányra számított, a felsoroltak tévedtek ugyan, de nem úgy!

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük