Hanyas vagy? P1-es, vagy P2-es,3-as, vagy több? – Az életben maradás lehetőségének mentő-számai….

A „hanyas vagy…?” kérdésre adott válasz eddig az együvé-tartozást jelentette, az évjáratot, amikor születtünk, azt, hogy fél szavakból is értjük egymást. A ma számai -P1, P2, P3 sokkal inkább arra utalnak, hogy baj esetén mekkora a sanszunk, hogy időben orvosi ellátáshoz jutunk.

Magyar György: az olimpiai bajnok esete a pofongéppel – Élet a kajakon túl…..

Egyetlen közszereplőt sem lehet akarata ellenére sajtónyilatkozatra kötelezni, de aki ezt vállalja, annak számolnia kell a lehetséges következményekkel, például kellemetlen kérdésekkel. Így átkozottul kínos helyzetbe került Göd újonnan megválasztott polgármestere, mert a számára kényelmetlen felvetésekre nem válaszolt, hanem otthagyta az ATV stábját. Hiányzott ez a politika terén amatőr, viszont profi olimpiai bajnok kajakosnak?

Ujhelyi befejezi

„…hosszas mérlegelés és egyeztetés után azt a döntést hoztam, hogy tíz év – sokak visszajelzése alapján valóban sikeres – európai parlamenti szolgálat után jövőre befejezem brüsszeli pályafutásom ezen szakaszát…” – írta Ujhelyi István közösségi oldalán. Akit érdekelnek a „miért”-ek, itt elolvashatja.