Gerendás Péter 3 métert zuhant, legendás gitárja menthette meg az életét

Először is gyors gyógyulást kívánunk Gerendás Péternek, a nagyszerű zenésznek, aki közösségi oldalán számolt be a balesetről, az állapotáról és a körülményekről. A “ballépés” két fellépése közti szünetében érte a művészt, aki a mázlijának és évtizedes gitárjának tulajdonítja, hogy “csak” annyi baja esett, amennyi.

Boldog hét lezárása…..

“Két előadás között felmentem a gitáromat elhelyezni a kezdéshez és lezuhantam 3 m-t

.Jelenleg a János kórház vendégszeretetét élvezem. Nem szeretném szidni a vendéglátás színvonalát, nem a Ritzbe fizettem be egy hétvégére. A nővérek sem egyformák, van aki utálja a betegeket és a munkáját de van ennek hálistennek az ellenkezője is. Nem akarom még elkiabálni ,de óriási szerencsém volt .

A mentősök a törött gerinc protokoll alapján jártak el. A kórházban rögtön a lábaimat nézték de sem a gerincem sem a lábaim nem törtek el. Csak a kulccsontom. Vállamon a fájdalom.

Nem akarok misztikus húrokat pengetni,

de velem zuhant az a spanyolgitárom amit még 1982 ben első feleségemmel Katival vettünk a készítőnél Madridban. Azóta ez a gitár állandó az életemben.Többen megvásárolták volna ,de én nem adtam el.

A sérüléseiből ítélve (ripityára törött) valószínűleg ráeshettem így megmenthetett engem sok mindentől.

Kérlek benneteket ne sajnáljatok, a körülményekhez képest jól vagyok mindenem van, de legfőképpen szerető családom és hűséges barátaim. Fényképet most nem posztolok, nem akarom elrontani a napotokat.

De mindenesetre a fejemen lévő színvilág a napsütés és az eső keverékéből létrejött égi tüneményhez hasonlítható.

Egyelőre szépségversenyen sem indulok, de sajnos le kell mondanom a decemberi fellépéseimet. Ölelés Nektek!”