Gergely Róbert exkluzív! Élet a Nagy Duett után

A Nagy Duettből az elmúlt hét kieső párosa a Megyeri Csilla műsorvezető és Gergely Róbert színész volt. A tanár, Gergely Robert éppen egy fellépésre autózott, amikor érzéseiről, tapasztalatairól, hangulatáról kérdeztük.

Így kezdődik….

– Hogy érkezik a felkérés egy ilyen népszerű showba?

– Jön egy telefon és elkezdődik a naptárak összehangolása. Engem az elmúlt években többször is kerestek hasonló ügyben, de a színházi fellépések, koncertek és egyebek nem engedtek, most viszont végre igent mondott a naptár, úgyhogy azt mondtuk: hajrá.

– Milyen érzésekkel vágtak bele a munkába, és mit érez most, a kiesés után.

– Csilla egyáltalán nem énekes fajta,  ő igazi, valódi amatőr, tudtuk magunkról, hogy egyrészt az ilyenekről, mint a mi párosunk szól ez a műsor, másrészt éppen ezért nem vagyunk finalisták, de nem tagadom, azért még néhány alkalmat megcsináltunk volna újabb stílusokat bemutatva.

– Nem csúsznak kicsit össze a dolgok,?A mezőnyben az énekes és amatőr párosok mellett van néhány olyan duó is, ahol mind a két tag profi.

– Nézze, ez szerkesztési kérdés és nem tartozik rám. Abban viszont igazat kell adnom, hogy Kamarás Iván kiváló kollégám, vagy Balázs Andi, aki szintén nem csak, nagyon jó színész, de énekes-színész is, alighanem megsértődne, ha amatőrnek nevezném, és vannak így még néhányan a mezőnyben, ahogy persze hozzánk hasonló párosok is.

A továbbjutáshoz kevés a páros, kell a közönség is!

– Ezek után azt hiszem, jogos a kérdés, hogy min múlik a továbbjutás, vagy a kiesés?

– A párosok és még egy nagyon fontos szereplő: a közönség aznapi egymásra hangosodási képességén.

– Valóban olyan öldöklő a ritmus, hogy csak egy hét van az új dal megtanulására?

– Igen is, meg nem is, nekünk például nagyon sokat segített Végvári Ádám barátom, akinek a stúdiójában gyakoroltunk, készültünk, de a végső beállításokra, koreográfia megtanulására alig néhány nap marad csak, ez egy nagy izgalmas rohanás.

– A Gergely Theáter színházával a Nagy Duett alatt is jártak fellépni?

– A műsor alatt minden energiát oda kellet csatornázni, de most már ismét futnak az előadások. Nyáron többek között kedvenc városomban, ahol a pályát kezdtem,  Pécsen is vendégszerepelünk a Nyári Színház meghívására.

Még egy kis bulvár?

Dopeman rossz passza – pár hét alatt egy zuhanó tégla és egy autóbaleset

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük