Sorting by

×

Gődény szabadulása után 1 órával: “a holnapi könyvbemutató nem maradhat el!” – a járványtagadó gyógyszerész jólsikerült reklámfogása?

Persze ez csak egy gondolatkísérlet, de az jutott eszembe, ahogy a rendőrségi előállításból hazaérve Gődény György -gondolom miután bekapott pár falatot és megdicsérté hű nejét a pénteki helytállásáért- Facebook-posztban közölte, hogy történt ami történt, de szombaton megtartja könyvbemutatóját.

Lássuk be, reklámnak sem lett volna rossz a rendőrségi intézkedés kiprovokálása!

Mint arról beszámoltunk, Gődényt péntek hajnalban vitték el lakásáról a nyomozók, akik házkutatást is tartottak nála. A házkutatás során a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai számítógépét is lefoglalták. Gyanúsítottként hallgatták ki rémhírterjesztés gyanúja miatt, de nem vették őrizetbe. Egy Facebook poszt alapján állították elő, amiben a erős utalást tett arra, hogy a koronavírus elleni vakcinák akár halálosak is lehetnek.

Gődény eredetileg szakellátási szakgyógyszerészként kezdte pályafutását (soha nem volt orvos) a kilencvenes években, majd vállalkozni kezdett, amiben sikeres volt.

A rendőrség azt a tájékoztatást adta az Indexnek, hogy:

Az operatív törzs 2020. december 11-i sajtótájékoztatóján elhangzottakat meghaladóan a nyomozás érdekeire tekintettel a rendőrség az eljárásról bővebb tájékoztatást nem ad.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Főügyészség szóvivője elmondta, hogy hozzájuk tartozik a Gődény-ügy, de hivatalosan semmilyen tájékoztatást nem kaptak a rendőrségtől, hogy gyanúsítottként hallgatták volna ki a gyógyszerészt, vagy őrizetbe vették-e. A törvények szerint 24 órán belül kell tájékoztatni az ügyészséget.

Gődény előállításnak hírét felesége osztotta meg a közösségi médiában.

Gődény Melinda azt írta,

Hajnalban megszálltak bennünket, majd házkutatás és lefoglalás után Gyurit elvitték a magukat »nemzetinek« mondó nyomozóiroda emberei…

Gődény péntek este 7-re már szabadlábon volt! Azt nem tudni, hogy az ellene indított eljárás lezárult-e vagy még folyamatban van!

Gődény György címszavakban:

  • testépítőként lett ismert, majd
  • többször alakított rosszfiút különböző játékfilmekben,
  • kamupártot alapított,
  • 2020-ban a vírustagadók hittérítője lett.

Ez itt NEM a reklám helye! A pofátlanságra hívnánk fel a figyelmet!

“Sűrű napom volt, talán tudjátok, de a holnapi könyvbemutató nem maradhat el! Minden érdeklődőt várok a …sban!”

posztolta továbbra is működő közösségi oldalán 1 órával a szabadulása után.

A hozzászólásokból….. formálódik a szobor!

Azt azért érdemes megjegyezni, hogy Gődény szakellátási szakgyógyszerész azzal érte el az Orbán-hívőket megszégyenítő -na jó, legalább olyan fanatikus- elvakultsággal bíró hívei tiszteletét, hogy a Covid-világjárvány kapcsán – aminek a pénteki adatok alapján látható, hogy ismét jelentős ugrás van a hivatalosan igazolt fertőzések számában: a koronavirus.gov.hu adatai szerint ugyanis péntek reggelre 6197 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (Covid–19), ezzel 271 200 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma és 171 fertőzött halt meg- vírusszkeptikusként azt állítja, hogy a a pandémia nem létezik.

“Nagyon örülök, mert úgy tűnik, hogy hatott a sok ima, amit mondtunk Önért és azokért, akik kiállnak az igazság mellett! Szerintem egyébként ezzel a húzással a hatalom most öngólt rúgott, és a fegyverük is visszafelé sült el, mert így még többen elkezdenek majd gyanakodni, hogy ez az egész NEM az egészségről szól! Remélem, hogy napról-napra egyre több ember szeme fog felnyílni, és még többen rájönnek, hogy össze kell fognia az embereknek, hogy legyőzzék a gonoszt!”

“Azt nem lehet támadni akit nincs miért, illetve lehet, de akkor nagyon sokat támadnak egyszerre . Örülök barátom!!!!! Szívből”

“Nagyon örülök és további kitartást kívánok. Ameddig vannak ilyen emberek, addig van remény is a normális életre.”

“Egy igazi vezér sose hagyhatja el a nyáját! Sose adjuk fel az igaz látásunkat!”

“Óriási vagy doki! Még 24 órát sem tudtak bent tartani, semmi indokot nem tudtak találni!”

“Jobb reklámot nem is csinálhattak volna a kötetnek.”

“Üdvözöljük Gyuri! A nagy testvér jobbnak látta a népharag végett Önt szabadon engedni. Talán nem is olyan nagy az a “nagy testvér” Egész biztosan ha kistestvérnek látjuk. Ennyit a “látásmódról”…”

Gődény

 

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.