Gödény szakadárjai- botrány a Hősök terén - Városi Kurír

Sorting by

×

Gödény szakadárjai- botrány a Hősök terén

Gödény György fő magyar vírus-szkeptikus, vasárnapra nagy ravaszan sajtótájékoztatónak hirdetett gyűlést tartott a Hősök terén. A szónok beszéde egy pontján azonban kisebb botrány tört ki, amikor az elsősorban álldogáló kemény mag vezetője Ferenczik Robika egyszer csak nem érte be a fújólással oda lépett a szónok mellé és….

Hirdetés

Gödény új mozgalma

Az új mozgalom lényege, hogy a szkeptikusok a média hazugságai helyett inkább hétvégenként egymással beszélgessenek, együtt sétálva osszák meg értesüléseiket. Ezt a szervezést, ítélték gyávának, és puhának a kemény mag tagjai, akik már eddig is sokszor vádolták megalkuvással Gödényit. Tudpsít az Index cikke.

Azért a víz az úr

„Sétával, g…!” – röhögött fel az első sorban ácsorgó kemény mag. A masszív testalkatú férfiak energiaitaloktól felpörögve vetették rá magukat a szónokra. Egy ponton a sajtótájékoztató kisebb botrányba fulladt, a kemény mag vezetője, bizonyos Ferenczik Robika ugyanis önhatalmúan átvette a szót. Bár a részletekbe nem ment bele, lényegében nemzeti ellenállást, sőt forradalmat hirdetett meg. Gődény szerencsére számíthatott hűséges híveire. Sokan hurrogtak, volt, aki halált megvető bátorsággal leprovokátorozta a társaságot. Végül egyikőjük egy civil ruhás rendőrrel tért vissza, aki elkísérte a lázadót. A jelenet az esemény során többször megismétlődött.

“Hülyékkel nem kell foglalkozni”

– mondta a szónok a sajtótájékoztató végeztével. A szkeptikus egy maroknyi követőjével beszélgetett még a szakadó esőben, ekkor az Index kérdésére is válaszolt.

Elmondta, hogy június 20-i eseményükön derül majd ki, hogy pártjával elindulnak-e a 2022-es választásokon. Ezt azonban viszonylag biztosra vehetjük. Gődény György kissé csalódottan hozzátette: valamit ki kell találni, mert ezek az utcai események kevesek lesznek a változáshoz.

Kapcsolódó

 

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.