Sorting by

×

Grandiózus egészséghoroszkóp: neked vajon melyik szerveddel lesznek gondok? – Lehet, hogy mázlid van és egyikkel sem?

Mindannyiunk életében az egészség elsődleges szerepet tölt be, ahogy nagyképű korunkban mondani szoktuk: csak az legyen, a többit megvesszük! A kívánság azonban csak egy dolog. Hatalmas szerepünk van abban, hogy hogyan alakul az egészségünk életünk során. Ha csapnivaló az életmódunk, sokkal nagyobb kockázatnak vagyunk kitéve, önnön hibánkból kifolyólag. Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mire érdemes odafigyelnie 2021 második felében.

Kos

Bár alapvetően jól érzed magad és még a munkáddal és a mindennapi feladatokkal járó stressz sem érint meg különösebben, jó volna egy teljes körű kivizsgálást csináltatnod.

Azzal nem ártasz magadnak, ha tisztában vagy az egészségi állapotoddal.

Bika

A megújuló természettel együtt úgy tűnik, hogy te is teljesen visszanyered az energiádat. Szerencsére jól fogod magad érezni, de törekedj a legjobbra. Ne vidd túlzásba a munkát, tudatosítsd az elegendő pihenés értékét és figyelj oda a vitamin és ásványi anyag beviteledre.

Itt az ideje, hogy a káros szenvedélye(i)dtől is megszabadulj.

Ikrek

Sokszor vagy úgy vele, hogy addig hajtod magad, amíg ágynak nem dönt valami. Ezt jó lenne elfelejtened és az egyensúlyra törekedni egész évben. Egyszer túlzottan is vigyázol magadra, tudatosan étkezel, rendszeresen mozogsz és alszol is eleget,

aztán jön egy ellentétes időszak, mikor semmire nem figyelsz és egyik napot éled a másik után.

Rák

Nem kizárt, hogy az év folyamán valamikor jelezni fog a tested, hogy jobban figyelj oda magadra, Hajlamos vagy többet nassolni a kelleténél, pedig tudod jól, hogy nem sok jó sülhet ki belőle. Nem kell teljesen elfelejtened az édességeket,

de ne az legyen az étrended alapja, hanem a tápanyagdús élelmiszerek.

Kapcsolódó

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.