A Fidesz mindent bevetett: volt házkutatás, kihallgatás, vegzálás, médianyomás és lám, még e legelszántabb fiatalok egyike is beletört, beleunt a politizálásba, letette a fegyvert és visszavonul az aktív politizálástól. Ez ám a hőstett! A teljes kormányzati fegyverarzenált bevetni egy fiatal gondolkodni merészelő ellen.

[mnky_ads id=”10551″]

- Hirdetés -

Feltett kéz

“Kezdeném egy falusi fület gyönyörködtető cifra káromkodással, de a végén megint nem látnátok egy hónapig. Igen, letiltottak. Ebben az egy hónapban sok minden változott mind bennem, mind a mozgalmunkban, a Renegátlástalanokban is.

[mnky_ads id=”10552”]

Rengeteg gyűlölet, amit eddig tápláltam a kormánypárttal, a lojalistákkal, vagy az ellenzékkel szemben, egyszerűen elmúlt. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy minden rendben van itthon.. az a helyzet, hogy túl sokan engedtük, hogy az érzelmeink felülkerekedjenek. Ideje visszatérnie a racionalitás idejének.Szépen lassan összegzem majd a gondolataimat. Bízom benne, hogy akadnak rá érdeklődők, akikkel együtt közösen tudunk mozdulni egy új irányba! Grandiózus Fidesz-győzelem – Rékasi visszakozott 1

Ui.: Természetesen mindenkinek válasszolni fogok, de mivel sok-sok száz üzenet gyülemlett fel, ezért kérlek legyetek türelemmel. Na, ez még rímelt is. Megy ez.”

Az a nagy helyzet, hogy tájékozatlanok vagyunk.

Sok szempontból én is, és gyakran Te is, kedves olvasóm. Az ilyen informálatlanságunk miatt vagyunk mi is hajlamosak nekiugrani úgy embereknek puszta kimondott szavaik miatt, ahogyan ezt az “ellenségeink” (legyen ez vélt vagy valós) is teszik.

Sajnos az ellenzék, és a pártolóik is sok esetben még jobban fröcsögnek, mint a szüreti bálon résztvevők hajnal 2 után, amikor már 4x körbement a házipálesz.

Amíg az ilyen acsarkodások miatt elterelődik a figyelmünk, bármit kijátszhatnak, és még rejtegetniük sem kell. Hiába váltódik le ez a kormány, mert nemes egyszerűséggel jelenleg táptalaj vagyunk az ilyen oligarcháknak.

Igen, oligarchák. Ha nem ismered definíció szerint ezt a szót, akkor ne is nyald be. Üsd fel a kéziszótárat, vagy egy keresőt, és nézz utána. Én is ezt szoktam tenni, nem szégyen.

Öltönyös celebek

Muszáj tájékozottabbnak, műveltebbnek lennünk. Amikor egy politikus, elemző, vagy egy afféle megmondóember (mint amilyennek időnként nekem is sikerül lennem, bár nem szeretném) előad egy szakszavakkal tűzdelt összetett mondatot, ne a pártszimpátiája alapján kezdjünk el vele együtt bólogatni, vagy éppen arcon köpni. Minden ilyen mondatot igenis értelmezni kell, és ha ez nem megy kútfőből (ami teljesen normális), akkor hozzá kell tanulnunk, akár minden nap.

Szépen lassan akkor mászhatunk ki a mi kis gödrünkből, ha rádöbbenünk, hogy a parlamentben is csak öltönyös celebek ülnek, és sok esetben nem szakemberek. Tisztelettel köszönöm ha végigolvastad, és főleg ha akadt olyan mondatom ami megragadt. Szép napot! Grandiózus Fidesz-győzelem – Rékasi visszakozott 1

[mnky_ads id=”4666″][mnky_ads id=”4670″]

Rékasi: Az osztálytársaimat megzsarolták…

Büntetőeljárás az alany tudta nélkül? Rékasi Károly fiának számítógépeit lefoglalta a rendőrség

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét