Grandiózus karácsonyi horoszkóp – Erre számíthatsz az ünnepek alatt

Karácsonykor mindannyian idillre, nyugalomra és csendre várunk, de távolról sem egyformán készülünk az ünnepekre. Egyesek most próbálnak pontot tenni az egész éves problémáik végére, mások túlhajtják magukat, megint mások nagyszerűen belesimulnak az ünnepi hangulatba. Vajon mit tartogat számodra az idei karácsony a horoszkópod alapján? Olvass bele!

Kos

A szokásosnál jobban aggódhatsz azon, mit hoz a jövő év, illetve mennyire fog jól sikerülni az idei karácsony – lehet, hogy azért, mert most minden más az életedben, mint korábban volt? Talán így van, de ez még nem ok arra, hogy ne érezd jól magad szeretteid körében. Kifejezetten oda kell majd figyelned, hogy megőrizd a nyugalmadat és ne engedd, hogy a megoldandó problémák elrontsák az idei karácsonyodat.

Bika

Fontos, hogy semmilyen kapcsolatban ne keverd össze a tiszteletet a szeretettel: tiszteletben tarthatod valaki igényeit anélkül, hogy szeretnéd és fordítva. Ez lehetne akár a mottód idén karácsonyra, szükséged lesz ugyanis a türelmedre és a nyugalmadra. Ugyanakkor jó alkalom nyílhat arra, hogy kapcsolatba lépj olyanokkal, akik különböznek tőled, mert ebből a helyzetből rengeteget tanulhatsz – ne félj hát olyanokkal is beszélgetni az ünnepi asztalnál, akik elsőre nem feltétlenül szimpatikusak számodra.

Ikrek

Az ünnepek során ideje lesz, hogy egy kicsit elmélyedj és ne csak a felszínen lavírozz, hiszen arról mindenki tudja, hogy nagyon jól megy neked. Nagyszerű alkalom kínálkozik arra, hogy ez az elmélyülés a szerelemben, a párkapcsolatodban menjen végbe és minden korábbinál nagyobb az esély rá, hogy még több intimitást vigyetek az életetekbe. Viszont vigyázz, mert ez az érzékenység akár rosszul is elsülhet, és a karácsony alkalmával magadra vehetsz olyasmit is, amit távolról sem bántó szándékkal mondtak.

Rák

Decemberben is folytatódik az, amit már egy ideje érzel: felemás érzelmek kerítenek a hatalmukba, ahogy közelítenek az ünnepek. Talán azt tapasztalod, hogy valakivel a múltadból közelebbi kapcsolatba kellene kerülnöd, vagy valamilyen okból kifolyólag folyton megkérdőjelezed a partneredet, a kiszemeltedet. Azonban nem feltétlenül lesznek ideálisak a körülmények ahhoz, hogy nagyobb volumenű döntéseket meghozz, főleg nem az ünnepek során. Jobban jársz, ha időt hagysz magadnak és a következőre évre teszed a jelentősebb változtatásokat.

<<< Van máááásik! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Pin It on Pinterest