Sorting by

×

A Nemzethy Oltakozás gránitszilárdságú alkotmánya a magyar népnek

Tünés a sor végére! – üzente a Mangalica Király Andrej Babis cseh kormányfővel tartott múlt heti sajtótájékoztatóján a magyar népnek. Azért annak, mert az MTI természetesen nem számolt be elsőnek erről, hanem a Városi Kurír és a 24.hu portál az Euronews híre alapján. Tehát a hivatalos magyar sajtó hírforrás nem tudósított arról, Orbán közölte, aki regisztrált, azt beoltják majd, de nem közlik vele a behívó emailban, hogy milyen vakcinát kap.  Ha a helyszínen nem lesz megelégedve a felajánlottal, akkor mehet a sor végére, és kezdődik neki a várakozás elölről.

” A kormány a helyén van”

Közben Győrfi Pál a tv-ben fizetett reklámban osztja az észt, hogy a munka tervszerűen, az Oltási Terv alapján folyik, a kormány a helyén van! Biztos forrásból tudom, a magyar kormány a legjobb szakembert szerződtette az Oltási Terv megírására. Columbo feleségét!

Ez a tuti:

Közben még mindig elfelejtették hatályon kívül helyezni az Egészségügyi törvényt, amelynek 7.§. (1) bekezdése szerint minden betegnek joga van – jogszabályban meghatározott keretek között – az egészségi állapota által indokolt, megfelelő, folyamatosan hozzáférhető és az egyenlő bánásmód követelményének megfelelő egészségügyi ellátáshoz. Folyamatosan hozzáférhető az ellátás a törvény szerint ha a nap 24 órájában biztosítva van! A 15.§. szerint a beteget megilleti az önrendelkezés joga, amely a jogszabály szövege szerint kizárólag törvénybe megatározott esetben és módon korlátozható.

A törvény szerint a tájékoztatáshoz is joga van a betegnek

Tehát ha valaki be akarja oltatni magát, arról kizárólag ő dönthet, egy hibbant diktátor nem küldheti a sor végére! A törvény szerint a tájékoztatáshoz is joga van a betegnek, ami kiterjed az adott gyógyszer minden mellékhatásra, a lehetséges szövődményekre, és a szóba jöhető alternatív ellátások igénybevételének felajánlására is! Vagyis másik vakcina használhatóságára is!

Ehhez képest hol a magát a Nemzet Oltakozó Nagymamájának maszkírozott Fidesz szolga Müller Ceciliától kap ilyen olyan infókat a nép, máskor Kásler szól be vagy éppen az EMMI ad tájékoztatást az oltás menetéről, amelyek egymással is ellentétesek.

Pl. az illetékes minisztérium, az EMMI azt tette közzé, hogy a beteget előre értesítik, milyen oltást fok kapni. De Orbán ennek ellenkezőjét állította a nyilvánosság előtt. Ezt feloldandó Gulyás Gergely kormányinfón közölte, hogy ellentmondás esetén Orbánnak van igaza.

De mit csinál ilyenkor Varga Judit miniszter asszony, igazságunk őre?!

A facebookon osztja az igét arról, hogy neki már az üknagyapja is Balatonhenyén akart élni! Sőt amikor ő még csak bírósági fogalmazó volt, amikor az MNB elnöke személyesen kereste fel és megkérdezte tőle, hogy nem akar-e esetleg 8 millió forint önrész mellett 192 millió hitelt felvenni?! Pedig az lenne a dolga, hogy az asztalra csapjon a magyar emberek egészségének és jogainak védelme érdekében! Közölje a jogi egyetemet nem is levelezőn, hanem focipályán abszolvált miniszterelnökkel a következőket.

Van egy állítólagos magyar alkotmány, van egészségügyi törvény, abban vannak a betegeknek biztosított alapjogok, amiket nem a facebookon közzétett miniszterelnöki f@szságokban, meg sajtótájékoztatón elmondott agyabeteg, a fideszes Tákalkotmányba is ütköző kirohanásokban kell rendezni, mert hogy alapvető állampolgári jogról van szó!

Tehát törvényben, vagy a veszélyhelyzetre tekintettel, (ami jogeszerűen fenn sem áll egyébként), a miniszterelnöknek adott felhatalmazás alapján kibocsátott rendeletben kellene meghatározni a részletes szabályokat.

Persze akkor nem lehetne a népet a kínai, meg az orosz vakcina irányába terelni, hogy megint a Fidesz közeli, a vásárlási rendbe beiktatott haveri cégek keressék a sok lóvét. Ami aztán belecsorog a Mangalica láthatatlan, de országos zsebébe!

Tehát ez a Nemzethy Oltakozás gránitszilárdságú alkotmánya Magyarországon. Ami nem szól másról, mint amit Gulyás meg is mondott. Totális zűrzavarról, amelyben vita esetén Orbánnak van igaza, mert ő tudja a lopás helyes irányát!

magyar

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “A Nemzethy Oltakozás gránitszilárdságú alkotmánya a magyar népnek

  • 2021.02.12 - 19:19
    Közvetlen hivatkozás

    Alja fidesz banda, az igazságügy miniszter a legalja ribanc–remélem eltünnek végre, elege van a népnek !!!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.