Rágalmazni igen, ítéletet végrehajtani nem? Gréczy Zsolt végrehajtást indít a Pesti Srácok ellen

Emlékeznek még azokra, akik 2019 telén „minden kétséget  kizáróan” állították, hogy Gréczy Zsolt zaklatta őket, ami azonnal végigfutott az összes ilyesmire szakosodott “megfelelő médiában”.

Beindult és dübörgött a média-gyilok

Gréczy januárban közösségi oldalán “jelentette”, hogy 19 bírósági ítélet -at összes- kimondta:

alaptalan volt a vád, ami alapján meghurcolták.

“Lezárultak a perek: 19 ítélet véd meg

2019 decemberében a fideszes média támadást indított ellenem. Rendkívül súlyos dologgal vádoltak: nőket zaklatok. Én tudtam, hogy ebből semmi sem igaz – nyilván ők is tudták -, de ez nem zavarta őket abban sem, hogy ellenem akár bűncselekményt kövessenek el.

Határidőre nem fizette ki a kártérítést a Pesti Srácok – Gréczy Zsolt végrehajtást indít

Lejárt minden határidő, de a DK politikusát zaklatással rágalmazó fideszes sajtótermék nem fizette ki a velük szemben jogerősen megítélt kártérítést. Ezért Gréczy Zsolt végrehajtást kezdeményez a hazugsággal lebukott portál ellen.

Nem elég, hogy valótlanságot híreszteltek, de a rájuk kimért ítéletet sem hajtották végre. Ezért indul a következő jogi eljárás.

-áll a DK közleményében. Gréczy Zsoltot az eljárásban a Dr. Czeglédy Csaba és Társai Ügyvédi Iroda képviseli.

Emlékeztetőül….

A Fővárosi Törvényszék elsőfokú, nem jogerős ítéletében helyreigazításra kötelezte a Pesti Srácok című portált. Ez a kiadvány közölte

Palányi Nóra parlamenti asszisztens videóját, amelyben zaklatással vádolta Gréczy Zsoltot.

Az ítélet szerint a Pesti Srácok valótlanul állította,

hogy a DK politikusa egyoldalú üzenetekkel bombázta Palányit, valótlanul állította, hogy az üzenetek bármiféle szexuális tartalmat hordoztak.

A tanúként meghallgatott Palányi Nóra többször ellentmondásokba keveredett, szavahihetősége a tárgyalás során többször is megkérdőjeleződött.

A videóban tett, zaklatásra vonatkozó állításait semmilyen módon nem tudta bizonyítani.

Kapcsolódó

gréczy

2 thoughts on “Rágalmazni igen, ítéletet végrehajtani nem? Gréczy Zsolt végrehajtást indít a Pesti Srácok ellen

  • Szörnyű, hogy Orbán médiája nem csak megcsinálja a bajt, a balhét, de még a kártérítést sem fizeti meg,Nagyon elbizakodottak, nyeglék ezek a Pesti Srácok, nem zavarja őket, hogy a mai nyugdíjasok elítélik őket a hazugságokért.Elég nekünk megélni a bajkeverésüket, nem még azt is megélni, hogy nem akarják a következményeket viselni.A sok élet ellenes cikkükkel húzódjanak már el a térképről, szeretnénk tiszta levegőt szívni nélkülük.

  • Én sosem olvasom a Pesti Srácokat. Másoknak is ezt tanácsolnám.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük