Gréczy Zsolt újabb pert nyert, most a Pesti Srácok ellen – Hazugság volt a zaklatás

Emlékeznek még a médiagyilokra, ami Gréczy Zsoltra zúdult? Volt jelentkező bőven, akik “isti bizi” állították, hogy a képviselő zaklatta őket. Palányi Nóra is megdőlt, bírósági ítélet mondta ki: hazudott!

Az össze-vissza tanú

A Fővárosi Törvényszék elsőfokú, nem jogerős ítéletében helyreigazításra kötelezte a Pesti Srácok című portált. Ez a kiadvány közölte

Palányi Nóra parlamenti asszisztens videóját, amelyben zaklatással vádolta Gréczy Zsoltot.

Az ítélet szerint a Pesti Srácok valótlanul állította,

hogy a DK politikusa egyoldalú üzenetekkel bombázta Palányit, valótlanul állította, hogy az üzenetek bármiféle szexuális tartalmat hordoztak.

A tanúként meghallgatott Palányi Nóra többször ellentmondásokba keveredett, szavahihetősége a tárgyalás során többször is megkérdőjeleződött.

A videóban tett, zaklatásra vonatkozó állításait semmilyen módon nem tudta bizonyítani.

Emlékeztetőül:

Palányi elmondása szerint a zaklatás napokon át folytatódott, aztán újra összefutottak a bevásárlóközpontban, ahol Gréczy a vállára tette a kezét és

“nagyon felbátorodott”.

Volt, hogy

“a szakértői páholyból ki kellett mennem, mert folyamatosan nézett. A folyosón meg körözött”

– mesélte Palányi, aki arra kérte a politikust, hogy ne zaklassa tovább. “Szakértőségéről” pedig csak annyit:

….bejár az Országgyűlésbe, sőt még az Országgyűlés Hivatalától is jár neki pénz. Palányi ugyanis a Mi Hazánk képviselőjének, Fülöp Eriknek az asszisztense. A Mi Hazánk Mozgalom sajtófőnöke, Kisberk Szabolcs szerint az év végéig szól Palányi szerződése, és azt nem fogják meghosszabbítani.

Forrás

Ennek ellenére véleménye szinte mindenről (is) van:

“Palányi a Polbeatben azt mondta: Kocsis-Cake „nem magyar, full színes bőrű, látszik, hogy etnikumilag nem tartozik ide”. Amikor Dezse közbeveti, hogy ezt ne mondd, Palányi reakciója az, hogy

„jó, lehet, hogy megvannak a papírjai, hogy magyar, de látszik rajta, hogy nem magyar származású, nem itt vannak a gyökerei”

A Momentum szerepét is világosan látja Palányi:

a budapesti olimpiai megakadályozásával az volt a céljuk, hogy a francia érdekeket kiszolgálva hazaárulást kövessenek el.

A Fővárosi Törvényszék

egyébként néhány hete első fokon helyreigazításra kötelezte a Lokál című lapot és internetes portált is, mert a kiadvány valótlanul állította, hogy Gréczy

„zaklatta, csábította”

Zsoldos Gábor dobos élettársát.

Minderről az ügyvéd: Czeglédy Csaba:

“A politikai táborokon átívelő szexuális kalandra semmiféle érdeklődést nem mutatott, egyetlen üzenetre, közeledésre nem válaszolt az a nő, akit hetek óta zaklatott Gréczy Zsolt – harsogta még tavaly decemberben a PestiSrácok. Csak hogy ebből semmi nem igaz, ahogyan ki is derült tegnap a Fővárosi Törvényszék előtti sajtóperes eljárásban.

Tegnap zajlott a Gréczy Zsolt által a PestiSrácok ellen indított per tárgyalása, amelyen megjelent a kormánypárti propagandalap tanújaként a “zaklatott” Palányi Nóra (a képen).

Palányi Nóra, aki három hónapja még széles mosollyal számolt be arról, mit tett vele a gaz Gréczy Zsolt, pár kérdés után látványosan összeomlott.

Kiderült, hogy

ő jelölte be Gréczy Zsoltot a Facebookon, 44 üzenetet küldött neki 5 nap alatt, arról írt, hogy fogynia kell, ezért csak diétás süteményt fog kérni, amikor találkoznak,

majd amikor elhalt a kommunikáció közöttük 9 nap után, rá 10 napra állt csak a PestiSrácok kamerája elé, azt a hamis látszatot keltve, mintha bármi kapcsolat is lett volna közöttünk december közepén.

Nem ő, hanem mi csatoltuk be a köztük zajlott levelezést,

amiből egyértelműen kiderült, hogy nem egyoldalú volt a kommunikáció.

Palányi a másfél órás kihallgatása végén már azt sem tudta, hogy fiú-e vagy lány,

a kényesebb kérdésekre többször is azt a választ adta, hogy nagyon régen volt már november vége, december eleje, így hát nem emlékszik rá.

Jól mutatta a PestiSrácok és a tanú összefonódását, hogy

Palányi egyszer ösztönösen hátrafordult az ott ülő Jurák Katához, és tanácsot kért, milyen választ adjon a bírói kérdésre. Majd Jurák Kata háborodott fel, amikor rászólt a bírónő.

Egy biztos:

Gréczy Zsoltról aljas módon hazudtak. És lebuktak. Már megint.”

Forrás

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük