Budapesti hétköznapokKiemelt hírek

Groupama Aréna 2021. október 24. – “2006 újratöltve, a szereplők ugyanazok…?”

Groupama Aréna 2021. október 24. - "2006 újratöltve, a szereplők ugyanazok...?"

A hazai focimeccsekhez szokott néző azt várja, hogy gyenge futballista teljesítmény mellett a szurkolók unva a mérkőzést és persze rákészülve, hogy maguknak kell szórakozásról gondoskodniuk, az ellenfél felmenőinek sűrű emlegetése közben a rivális szurkolótábort sem kímélve múlatják az időt. Ám a Fradi-MTK meccsen Groupama Arénában a politika is betette szőrös lábát az amúgy sem nyugalmáról híres-hírhedt közegbe.

Előre megfontolt szándékkal….

Az nem világos, hogy kinek üzentettek a Fradi tábor érintettjeivel, akik nevüket, arcukat kezüket és persze ahogy a torkukon kifért, a hangjukat is adták az egy nappal előtte “alig használt molinó” lebegtetésével, de az bizonyos, hogy nem véletlenül maradt egyikük zsebében sem a szotyis zacsi mellett a méretes tacepao.

“Csodálkoztam volna, ha a Groupama Arénában nem jelenik meg a központi üzenet. A meccs eredménye 0-0 lett, gondolom mindenki az eredményjelzőre mutogat”

-írta Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere közösségi oldalán.

A kommentekből….

“Nem kérünk ilyen Ferencvárosi focicsapatból. A múlt focistái forognak a sírjukba szégyenükbe. A kubatovista drukkerekröl ne is beszéljünk. 2006 ban mindenki tudja ti voltatok a hunyok.” Békés tüntetők””

“A jobb alsó sarokban meg ahogy nézem körben is újfasiszták lengetik a karjukat. Ezeket még a jobboldaliak is szégyellik.”

“Ezért takarodjál el Ferencváros környékéről is te retek!”

“Magyarországon van még ilyen polgármester aki ennyire utálja a települése csapatát mint Ön kedves Krisztina? Ha nem lenne a Fradi a Ferencváros név csak egy városrész lenne a sok közül….”

“Akkor talán el kellene gondolkodni dolgokon ha az emberek ennyire Önök ellen vannak… Nem??”

“Ezek fosztották ki a csokiautomatát a tv székházban.”

“Frusztráló, hogy az én adóbefizetéseimből finanszírozzák ellenem a gyűlöletkampányt. A testéből élő nőnemű felmenőiteket!”

“Ön egyetért a hatalom 2006-os fellépésével t. Polgármester Asszony?”

“Szánalmas klub és szánalmasabb “szurkolói”..  a balhét éppen ezekben az években fizeti ki a felbujtó. “A műsorszám termékmegjelenítést tartalmazott..” “

“Mindenki tudja mi tortent 2006-ban Budapesten. Jol meg volt szervezve.De ez igy is szanalmas Kubatov elvtars!”

“B közép = Fizetett zsoldosok (tisztelet a kivételeknek!)”

“szép volt fiúk, utalás már meg is érkezett a kubatovtól?”

“Gyurcsányéknak üzentek a keményen a Fradiszurkolók!”

Fenti címmel jelent meg beszámoló a döntetlenre –Varga Judit igazságügyminiszter asszony szerint “a döntetlen az új győzelem”- sikeredett meccsről a Magyar Nemzetben, ahol egyértelműsítettek:

1956/2006 bűnösei! Nem felejtünk. Soha többé baloldal! – írták a Fradi szurkolói egy molinóra a vasárnapi FTC-MTK mérkőzésen. A címvédő Ferencváros hazai környezetben gól nélküli döntetlent játszott az MTK Budapesttel a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

Tudja valaki, hogy mit keres egy futballmeccsen egy “Soha többé baloldal” feliratú molinó? (FTC-MTK)

-tette fel naivan a kérdést közösségi oldalán Föld S. Péter, amire a kommentelők adtak választ:

“Mit keres egy pártigazgató egy sportklub elnöki székében? És mit keresek én, az ő listáján?”

“FTC a fidesz fiokcsapata,mi van ezen meglepő? Csak az, hogy még nem narancssárga-fehér a színűk!”

“Mit, mit? Hát orbán vigyázó szemeit.”

“Amit a szurkolók a politikában”

“Ők voltak 2006- ban az utcán.”

“2006 újratöltve, a szereplők ugyanazok.”

“Nem tudod??? A Kubatov odavitte,”oszt jó napot”!”

“Pestiesen szólva 2.20 t Óránként”

“A lelátó baloldala beázik! Oda nem akarnak többé ülni ezek az egyetemet végzett, szimpatikus, 180 feletti IQ-val rendelkező becsületes fiatalemberek!”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

“Kellenek még a focihuligánok Orbánéknak…Nem véletlen, hogy a rendezök hagyták…”

About Author

Comments (1)

  1. Dr.Surányi Jenő

    Hát, ha én most elmondanám a véleményem …! De a kommentelők egy része már megtette helyettem is. Pedig Kőbánya és Franzstadt egykor baloldali polgárairól volt híres.

Szólj hozzá!