BulvárKiemelt hírek

Gubás Gabi: nagyon szívesen kimaradtam volna a filmből -Elk*rtuk- a politikai felhang miatt – Vágó István pedig “fején találta” a….

Gubás Gabi: nagyon szívesen kimaradtam volna a filmből -Elk*rtuk- a politikai felhang miatt,(...) de nálam volt Klára szerepe a legjobb kezekben

A keddi Kálomista-reklám után nem üt akkorát, de ennek ellenére naponta új információkat közöl a Fidesz-moziról a kommunikációs csapat. A szerdára szánt újdonság, hogy fellebben a függöny, megtudhatja a köz, ki vállalta be Dobrev Klára szerepét a filmvásznon.

Ezért vállalta….

Gőzerővel dübörög az Elk*rtuk című film marketingkampánya, a plakát és a múlt héten megjelent előzetes után most egy interjú került ki a film Facebook-oldalára a Dobrev Klárát alakító Gubás Gabival. A színésznő elárulta: nem volt egyszerű döntés a szerep elvállalása, ambivalens érzései voltak ezzel kapcsolatban egy korábbi rossz élmény miatt.

Ha nagyon őszinte szeretnék lenni, akkor azt mondanám, hogy nagyon szívesen kimaradtam volna a filmből a politikai felhang miatt

– magyarázta, majd kifejtette, hogy korábban Mohácsi János 56 06 / őrült lélek vert hadak című darabja miatt kapott rengeteg gyalázkodó üzenetet még azt követően is, hogy első terhessége miatt addigra már visszaadta a szerepet. Gyurcsány Ferenc feleségének eljátszására azért bólintott végül rá, mert izgalmas kihívásnak érezte, ám a nagy felismerésre csak a forgatás végén jutott:

Most, hogy leforgattuk a filmet, arra jutottam, hogy nálam volt Klára szerepe a legjobb kezekben.

A közös pont

A színésznő elmondta, hogy szerepeit abból az irányból közelíti meg mindig, milyen közös pont van közte és a karakter között. Dobrev esetében ezt a közös pontot a férje melletti kitartásban és a maximális lojalitásában találta meg. A célja a szereppel megegyezett Keith English rendezőével:

elsősorban Dobrev emberi arcát szerették volna megmutatni.

Bár az interjú végén megkérdezik tőle azt is, ki alakítja mellette Gyurcsányt, titokzatosan annyit mondott:

mivel a gyerekeinek is azt tanítja, hogy ne spoilerezzenek, így ő sem teszi.

Így megmarad a következő napok “várakozást gerjesztő bizsergése” – már akinek ez az.

Forrás

Vágó István megjegyzése:

“Kíváncsi vagyok, kire osztotta Nyitray szerepét Kálomista a filmjében. Mert ha nem jelenik meg benne az igazi “szemkilövető”, akkor nagyon ELK*RTA…”

Itt található a teljes jegyzőkönyv. A 38-ik oldalon olvasható Nyitrai hozzászólása, aki Kecskemét fideszes küldötte volt a Parlamentben.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Gubás Gabi: nagyon szívesen kimaradtam volna a filmből -Elk*rtuk- a politikai felhang miatt,(...) de nálam volt Klára szerepe a legjobb kezekben

Comments (2)

  1. dr.Szőcs Lászlóné

    Meg sem fordul a fejében ennek a szimpatikus filmes embernek, hogy erre a filmre nem kíváncsiak az emberek, hiszen még sokan élnek azok közül akik személyesen részesei voltak az eseményeknek és el tudják mesélni, hogy mi történt.

  2. […] kiderült, hogy Dobrev Klárát Gubás Gabi alakítja majd az ElkXrtuk című filmben, Kocsis Máté pénteken már Gyurcsány Ferenc […]

Szólj hozzá!