Gulyás Gergely a kánikula alatt is lódít, mintha 25 fok lenne! - Hogy legyek így szabálykövető állampolgár? - Városi Kurír

Sorting by

×

Gulyás Gergely a kánikula alatt is lódít, mintha 25 fok lenne! – Hogy legyek így szabálykövető állampolgár?

A legutóbbi Kormányinfón Gulyás Gergely a “szemembe nézett” és azt mondta, hogy aki még nem oltatta be magát, okvetlenül regisztráljon a megfelelő kormányoldalon és 2 nap múlva már magában is tudhatja az általa választott oltást. Na, gondoltam, eljött az én időm, beláttam, hogy ostobaság kekeckedni az elkerülhetetlennel, beoltatom magam. Igen ám, de….

Hirdetés

Az elhatározást tett követte!

Kikerestem a megfelelő felületet, beírtam a kér adatokat és tényleg pár másodpercen belül ténykedésemet siker koronázta: nyilvántartott lettem, mint olyan állampolgár aki regisztrál oltásra.

varosikurir unnamed

Usgyi, gondoltam, amíg le nem lohad a lendület,

felkerestem az időpontfoglaló oldalt és az előző sikeren felbuzdulva ott is kitöltöttem, amit kértek. Keményen leforrázott, ami megjelent a számítógépem képernyőjén, ugyanis ezt láttam:

varosikurir unnamed 1 1

Sebaj, gondoltam, biztos valamit benéztem!

Szerencsére találtam “felszólamlási elérhetőséget”, ahová elküldtem a problémámat leíró levelemet, amire kisvártatva megjött a válasz:

“Amennyiben a https://vakcinainfo.gov.hu/ regisztrált és a regisztráció még friss, az elmúlt pár napban történt, abban az esetben kérjük, hogy a későbbiek során kíséreljen meg időpontra regisztrálni. Megtisztelő együttműködését ezúton is köszönjük!”

Aláírás:

Üdvözlettel: Kiemelt HelpDesk, Informatikai Helyettes Főigazgatóság, Országos Kórházi Főigazgatóság

Ez elgondolkodtatott….

Mi tarthat a XXl. században, az internet világában több napig azon, hogy az egyik kormányfelület “lássa”, hogy mi történik a másikon, főleg annak tudatában, hogy egy és ugyanaz a feladatuk: oltást biztosítani annak, aki kéri?

A fenti eset egy hete kezdődött és még mindig nem sikerült az információnak “egyik szobából a másikba átsétálnia”, hogy ott egy minden bizonnyal kedves, de rém elfoglalt hölgy cerkájával beskríbolja a nevem és az adataimat egyik rubrikából a másikba.

Gulyás Gergely, meg a többi pedig csak nyomatja….

“Ma járványügyi szempontból Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa, a delta variáns miatt a fertőzés azokat fogja veszélyeztetni, akik nem oltatták be magukat. Jó eséllyel lesz negyedik hullám, de az oltások mindegyike védettséget nyújt a delta vírustörzs ellen is. A tapasztalatok szerint ez a mutáns sokkal, akár hatszor gyorsabban terjed, mint az eredeti változat, ezért oltási kampányt indít a kormány: a hatvan éven felüli oltatlanoknál akár házhoz is mennek mostantól, hogy beadják bármelyik választható vakcinát.

Én nem akarom a háziorvosomat terhelni, egyszerűen élnék a Gulyás-ígérte lehetőséggel és oltakoznék, de nem hagyja!

Dr. Kunetz írását a közösségi oldalán találtam,szerintem ide vág….

“Valahogy erről a kormányzásról és a koronavírusról nekem mindig a tücsök és a hangya esete jut eszembe, ahol a hangya nyáron melózik gyűjtöget, a tücsök meg zenél aztán télen éhen hal. Sajnos a mi kormányunk zenéje kakofon, fülsértően hamis is.

Tegnap bejelentette Gulyás Gergely, hogy lesz negyedik hullám (csak itt zárójelben Merkelyvel nyilván nem egyeztetett), ezért újabb oltási akciót hirdetnek. Amit persze nem a kormányhivatalok, akiknél minden információ és elérhetőség megvan, hanem a háziorvosok fognak akciózni. Ezzel ismét tovább csökkentve a betegellátásra fordítható időt, lefokozva a háziorvosokat és asszisztenseiket porszívóügynökké.

 • Na most, amennyiben már maga a kormány is felismerte a negyedik hullámban rejlő veszélyt, talán nem kellene erre felkészülni?
 • Nem kellene minél előbb megfogni?
 • Nem kellene tesztelni, tesztleni, tesztleni?
 • Kontaktot kutatni?
 • Nem kellene a Sinopharmmal oltottakat, átoltani harmadik más típusú oltóanyaggal? Hiszen pontosan ők lesznek azok, akik a kormány hibájából magukat teljesen védettnek hiszik, és sokan eszerint is élnek, így kockáztatva a saját egészségüket, és ezzel a valószínűleg hamis biztonságérzettel esélyt adva a kontrollálatlan terjedésnek?

Vagy várunk megint Kásler Miklós pálcájára, amivel suhintva minden megoldódik?

Ja, nem 30 ezer csak azon halottak száma, akik közvetlen kapcsolatba hozhatóak a COVID-dal, de a teljesen leállt egészségügy néma halottjainak száma ennél jóval magasabb is lehet.”

gulyás

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Gulyás Gergely a kánikula alatt is lódít, mintha 25 fok lenne! – Hogy legyek így szabálykövető állampolgár?

 • 2021.07.10 - 07:10
  Közvetlen hivatkozás

  Szélhámosság az egész!
  Egyik bátyám idős otthonban élt, megkapta a második oltását és két héten belül meghalt. Ő volt a 11. vagy 13. az otthonban. Másik bátyám kétoldali tüdőgyulladást kapott és rendesen lerokkant. Kollégám egészségesen felvette az oltást, le állt a veséje… Már eltemették. Ismerősöm lerokkant, nem szabadott volna azt az oltást kapnia, mondta az orvos, aki oltotta…

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.