Gulyás Gergely a főemlős, aki a szemével retteg – nem kicsit, nagyon …..

Érdekes dolog az emberi arc. Olyan állat vagyunk, akiknek van mimikája. Na, jó! Kivétel a Gulyás Gergely. Ő olyan állat, akinek nincs. Ő a szemével retteg. De azzal nagyon.

Nem tudom, hogy csinálja, – gyakorolja tükör előtt? –

de mikor meredten a kamerába (rám) néz és elkezdenek guvadni a szemei, gyöngyözni a baba arca, én majdcsak berosálok, mert tuti, hogy valamit lát, valami borzasztót észrevett a hátam mögött. Attól rettent meg, fagyott a képére a maszk, esik mindjárt ki a szeme, mert átlát valahogy a kamerán és a hátam mögött valami láncfűrészes hentes éppen feldarabolni készül. Ez maga a horror!

Ez a fickó, egy jóllakott óvodás a bóbita-csoportból,

milliós öltönyében áll a kamera előtt talpig rettegésben, ömlik róla az izzadtság, páni félelemben meredt szemeit csak a szemüveg tartja a helyén – biztos engem vizslat, hogy a fene enné meg! Tuti áll a hátam mögött valaki, valami nagyon szürreális dologgal. Lehet egy alaptörvénnyel, attól szart be! – és az összeesés szélén bejelenti, hogy SZAKÍTVA A KOMMUNISTA HAGYOMÁNYOKKAL, JANUÁR ÖTÖDIKÉN KOLOSTORBA VONUL A KEDVES VEZETŐ!

Abnormális módon – abnormális itt minden! – azonnal végigfutott rajtam, ha koldulóbarátnak áll nemzetünk fénylő csillaga, mi lesz akkor a rabolt-lopott milliárdokkal, jachtokkal, a család kastély-gyűjteményével, az egyre csak bővülő repülőgép kollekcióval, a fasiszta átrendeződéssel? Akkor a Kedves Vezető kap végre kezelést, gyógyszereket, megnyugvást?

De nem! Kiderült, hogy a Kedves Vezető továbbra sem kap kezelést,

gyógyszereket, csupán a talpig izzadt csatakban nyilatkozó, rettegő óvodás a bóbita-csoportból, vicceskedni méltóztatik. Szólhatna neki valaki, hogy ilyen szemekkel ez egyáltalán nem vicces! Ettől a tagtól semmi nem vicces.

A Kedves Vezető meg úgy szakít a kommunista hagyományokkal, hogy elfoglalja a várat. A Karmelita kolostorba költözik. Haha! Jó vicc!

Mondjuk, azt nem tudom,

hogy szakít a kommunista hagyományokkal, mert ennek az egész őrületnek, a propagandista, komisszár-világnak, a kulturális forradalomnak, a zsírosakat böfögő nagyon fontos, agybeteg elvtársak létének, harcunknak a rothadó nyugattal, egyáltalán a józan ésszel szemben, van egy nagyon erős Rákosi kettőpontnulla fílingje!

A nagy szakításába így most elvert a mi pénzünkből vagy 150 milliárdot, ebből csak 13 milliárdba az az iroda került, ami az övé! Az igaz, hogy a kommunisták nem szerették az aranyat – Kádárnak a jegygyűrűjén kívül legfeljebb, ha aranyere lehetett – viszont a mi Kedves Vezetőnk (aki szakított a kommunista hagyományokkal) irodájában még a tapéta is 24 karátos aranyból van. Ha jobban belegondolok, inkább a nácik rajongtak az aranyért, a csiricsáré pompáért. Szóval lehet igazat mondott a rettegő bóbita-csoportos. Rég túlhaladtuk mi már a kommunistákat. Őrületben biztos.

A Kedves Vezető pedig már vágja a centit, türelmetlen, alig tud aludni. A várba készül.

Haha! Jó vicc! A hülyéje lehet, hogy szakított a kommunista hagyományokkal (dehogy szakított! Pont olyan barom a tempó! Pont ugyanaz!) de nem látja, nagyon nem, hogy ez az út, AZ Ő ÚTJA A BÖRTÖNBE VEZET!

Gulyás Gergely és a zéró tolerancia

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük