Orbán Viktor miniszterelnök sorra konzultál a miniszteri posztokra esélyes jelöltekkel. Az ATV főmunkatársának azt mondták: legközelebb már Gulyás Gergely állhat a mikrofon mögött a megújult kormányinfón.
[mnky_ads id=”10551″]

Sorra adják a kilincset Orbán Viktor miniszterelnöknél a miniszteri bársonyszékek és államtitkári posztok lehetséges várományosai, a fő kormányzati konstrukció már megvan, de még sok terület-“alterület” mozog.
[mnky_ads id=”10552″]

- Hirdetés -

A kormányzati körökből kiszivárgott információk alapján minden bizonnyal marad a kormányinfók intézménye – a műfaj a miniszterelnök ötlete volt két éve, hogy a legfontosabb kormányzati intézkedések elmagyarázása közvetlenül, televízión keresztül jussanak el az országhoz. Ezt folytatni is szeretnék, de már Lázár János nélkül. Az ATV főmunkatársának azt mondták: Gulyás Gergely lesz a kormánykommunikáció arca, ő állhat majd a mikrofon mögött a megújult kormányinfókon, ezzel “új szín, új hang” jelenik majd meg.

A választásokon nem listáról, hanem a XII. kerületben, Pokorni Zoltán volt körzetében győzött, egyéni mandátumot szerzett, a Fidesz pártalapítványának, a Polgári Magyarországért Alapítvány főigazgatója.

(Forrás: ATV)

Kapcsolódó:

Orbán a frakciónak sem árulta el, kik lesznek az új miniszterek

[mnky_ads id=”4674″]
[mnky_ads id=”4668″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét