Gulyás Gergely állhat a mikrofon mögött a megújult kormányinfón

Orbán Viktor miniszterelnök sorra konzultál a miniszteri posztokra esélyes jelöltekkel. Az ATV főmunkatársának azt mondták: legközelebb már Gulyás Gergely állhat a mikrofon mögött a megújult kormányinfón.

Sorra adják a kilincset Orbán Viktor miniszterelnöknél a miniszteri bársonyszékek és államtitkári posztok lehetséges várományosai, a fő kormányzati konstrukció már megvan, de még sok terület-“alterület” mozog.

A kormányzati körökből kiszivárgott információk alapján minden bizonnyal marad a kormányinfók intézménye – a műfaj a miniszterelnök ötlete volt két éve, hogy a legfontosabb kormányzati intézkedések elmagyarázása közvetlenül, televízión keresztül jussanak el az országhoz. Ezt folytatni is szeretnék, de már Lázár János nélkül. Az ATV főmunkatársának azt mondták: Gulyás Gergely lesz a kormánykommunikáció arca, ő állhat majd a mikrofon mögött a megújult kormányinfókon, ezzel “új szín, új hang” jelenik majd meg.

A választásokon nem listáról, hanem a XII. kerületben, Pokorni Zoltán volt körzetében győzött, egyéni mandátumot szerzett, a Fidesz pártalapítványának, a Polgári Magyarországért Alapítvány főigazgatója.

(Forrás: ATV)

Kapcsolódó:

Orbán a frakciónak sem árulta el, kik lesznek az új miniszterek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük