Azt ugye jól gondoljuk, hogy ha valaki részt vesz egy eseményen – és nem nyeretlen kétéves – az nagyjából megtudja ítélni, hogy mekkora ott a rongyrázás. Gulyás Miniszterelnökséget vezető miniszter vagy nem volt kívánatos Orbán augusztus 20-i magánpartiján, vagy lódított a kormányinfón.

Gundel bográcsgulyás?

Elfelejtették tudatni velünk, akik már délután elfoglaltuk a jónak ítélt helyeket, hogy minél tökéletesebb szögből nézhessük az ország-szülinapi hoppárét és patakokban folyt rólunk a veríték, hogy a csókosok Orbán gangján gyűltek össze fentnevezett magánbuliján.

Több kérdést is felvet az eset:

  • tényleg azt hitték, hogy titokban maradhat egy ilyen buli?
  • miért titok ez?
  • ki állta a cehhet?
  • ha magánrendezvény volt, Orbán fizetett-e bérleti díjat?
  • a felvigyázó biztonságiak adtak-e számlát és, ha igen, kinek a költségükről?

Egy milliárdos közösségi oldala buktatta le a nemzetvezetőt

A brit Konzervatív Párt volt alelnökének, Lprd Michael Ashcroft milliárdos üzletember tweetjéből derült ki, hogy Orbán Viktor karmelita kolostorbeli teraszáról milyen pazar látvány nyílt az augusztus 20-i budapesti ünnepi tűzijátékra a VIP-vendégeknek tartott szeánszon.

Pénteken a Liberálisok egy portálunkhoz is eljuttatott közleményben szólította fel a Miniszterelnökséget, hogy hozza nyilvánosságra a buli költségeit.

„Miközben Budapesten nem jut pénz a kórházak és a metró légkondicionálásra,

az iskolák karbantartására, a kátyús utak rendbetételére, elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a magyar miniszterelnök milliárdosok társaságában zárt körű és titkos rendezvényeket tart. A Vár felújításának az ára a százmilliárd forintot is meghaladhatja, miközben a fővárosaik által évek óta követelt beruházások rendre elmaradnak.

Arra kérjük a Miniszterelnökséget, hozzák nyilvánosságra

az augusztus 20-i VIP-es parti költségeit. Szeretnénk tudni, hogy mennyi adóforintot költöttek Orbán Viktor és milliárdos vendégeinek a szórakoztatására. Mit ittak, mit ettek a vendégek, mennyibe került a program biztosítása, és volt-e olyan vendége az estnek, akinek fellépti díjat kellett fizetni.

Szeretnénk kikérni a rendezvénnyel kapcsolatos összes költséget”

– hangzik a párt közleménye.

Gulyás mosta kezeit, vagy …?

A VIP buliról a pénteken tartott Kormányinfón megkérdezték Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert is, de ő azzal hárított,

nem tud információval szolgálni az eseményről.

megosztás

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Mar a kerdesfelteves is rossz – ugy fogja oket lesoporni a puhos magarol, mint legyet a husrol”:
    “Szeretnénk kikérni a rendezvénnyel kapcsolatos összes költséget”…. Mi az, hogy “szeretnenk” ??? Koveteljuk, hogy a miniszterelnok szamoljon el a legnagyobb nemzeti unnepen – annak egisze alatt – megtartott partijarol, mert az kozpenzbol lett fizetve, es neki ezzel a penzzel EL KELL TUDNI SZAMOLNI! Ehhez a magyaroknak alkotmanyos joga van – az mas kerdes, hogy errol a jogrol a dagadt focista nem hogy megfeledkezik, hanem ha ad valamilyen kozerdeku adatot a nepnek, akkor azert fizetseget var.
    Tehat akar neki, akar gulyas gergelynek, akar kuszaszemnek, (akinek a segitsegevel a nemzet bugyellarisaban vajkal a puhos) erre adatszolgaltatassal kell felelnie

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét