Connect with us

Kerítésen innen

Gulyás Gergely magyarázkodik

Gulyás Gergely magyarázkodik
Megosztás

Gulyás Gergely 2 hónap után alaposan felkeverte az amúgy sem álló vizet. Azzal igyekezett érdekessé tenni szereplését, hogy a kormányinfón egy sokféleképp értelmezhető kijelentést eresztett el.

Mire gondolt a költő?

Ami most történik, ahhoz nekem nincs közöm. Ha mégis, akkor még nagyon hálásak lesznek nekem

– fogalmazott Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfó végén, miután az ATV arról kérdezte, beszélt-e korábban Orbán Viktorral Magyar Péterről, illetve változott-e az ügy hatására miniszterelnök bizalma iránta. A Kormányinfót követően a 24.hu megkereste a Miniszterelnökséget, hogy megtudják, egész pontosan mihez nincs köze a Miniszterelnökséget vezető miniszternek, illetve adott esetben ki és miért lesz hálás neki. Gulyás az alábbi választ juttatta el lapunknak:

Magyar Péter közéleti szerepvállalásához semmi közöm nincs. Ezt csak annyiban sajnálom, hogyha lett volna, akkor belátható időn belül a jobboldalon mindenki nagyon hálás lenne nekem.

Hogy ennek se füle, se farka? Ez csak természetes, hiszen ritkán van….

Forrás

Magyar Péter olvasata

„Szintet lépett a kormány a nyilvánosság korlátozásában. Véget ért a 2 hónap után először megtartott kormányinfó. Másfél órát beszélgettek miniszterek kedélyesen a műhús, a műméz és egyéb hasonlóan fontos előre megírt kérdésekről. Megvárták, hogy lejárjon az előre meghatározott időkeret, majd egy kérdésre adtak lehetőséget a Völner-Schadl-Rogán ügy kapcsán. Nem volt itt kérem százezres tüntetés, nincs itt erkölcsi, jogi, politikai és gazdasági válság…És ami igazán érdekes, hogy nem volt egy ember sem a teremben, aki a mesedélután első órája után azt mondta volna, hogy mi ehhez az elhallgatáshoz nem asszisztálunk, mi újságírók vagyunk és az országot és a magyar embereket valóban érdeklő ügyekben akarjuk kérdezni Gulyás Gergelyt és a kormányt.”

Szerző