Azt nap, mint nap tapasztalhatjuk, hogy a fideszes kishalak, akiket gombnyomásra tart főnökük, szellemileg kissé alul-komponáltak. Önálló véleményüket – ha van is – nem hangoztatják. Most kiderül, miért!
[mnky_ads id=”10551″]

Körlevél

Magyar Nemzet birtokába került levélben elmagyarázzák a fideszes politikusoknak (?), hogy mit kell mondaniuk, ha Orbán Viktor vejének ügyeiről kérdezik őket.

Megnevezte az OLAF, hol kell keresni a csalás szervezőit a Tiborcz-ügyben

[mnky_ads id=”10552″]
A semmitmondó toposzokat Gulyás Gergely frakcióvezető küldte szét a véleménnyel hadilábon állóknak, és arra figyelmezteti őket, hogy minden esetben tartsák magukat a kiadott panelekhez. Ezek a következők:

  • „Az Elios-jelentés egy brüsszeli kampányjelentés, Brüsszel beavatkozása a magyar választási kampányba.”
  • “2014-ben is a választások előttre időzítették az ezzel kapcsolatos híreket, most ugyanezt teszik. Ezt az ügyet egyszer már kivizsgálták, most csak megismétlik a vádaskodásokat.”
  • “Orbán Viktort próbálják támadni vele, pedig az OLAF-jelentéssel érintett időszak nagy részében a Simicska Lajos vezette Közgép volt a tulajdonos.”

Francba a független sajtóval, minden jó nekünk úgy, ahogy van! Beeee!

És ha visszakérdeznek? Akkor sincs gond, ezt kell mondani:

  • “Még egyszer megismétlem, a vizsgált időszak nagy részében a Simicska Lajos vezette Közgép volt az Elios többségi tulajdonosa.”

Most már csak egy dolguk van, bebiflázni a penzumot és a kérdéstől teljesen függetlenül ismételgetni. Azért nem árt picit figyelniük, mert, ha netán egy – természetesen elvetemült ballib – újságíró csak arra kíváncsi, hogy milyen napja volt az agyonhajszolt közszolgának, hülyén veszi ki magát, ha azt feleli:

“Simicska volt!”

[mnky_ads id=”10553″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét