Gyárfás Tamás 100.000.000.- ért oda megy, ahová csak akar?

Magyarországon eddig példátlan összegű óvadékért, 100 millió forintért cserébe kerülhet le a nyomkövető Gyárfás Tamásról, ha a bíróság döntése jogerős lesz – hangzott el az M1 aktuális csatorna Híradójában szerdán.

Meggyűrűzve….

A magyar úszószövetség elnöke, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA végrehajtó bizottságának tagja, médiavállalkozó ellen a Budai Központi Kerületi Bíróság áprilisban rendelt el nyomkövető eszközzel ellenőrzött lakhelyelhagyási tilalmat.

Mit tudhat Gyárfás, amiért először meghurcolták, majd megkegyelmeztek neki?

A kényszerintézkedést a Fenyő János médiavállalkozó ellen 1998. február 11-én előre kitervelten elkövetett emberölés ügyében rendelték el. Gyárfás Tamás akkor azt mondta, hogy semmi köze Fenyő János meggyilkolásához.

Frissítve! Gyárfás kegyvesztett, vagy felesleges? – „Példastatuálás” Orbán-módra?

Mint a szerda esti híradásban elhangzott, a nagy vállokozó elérkezettnek látta az időt arra, hogy a bíróság enyhítsen a számára előírt fogva tartási szabályokon és óvadékot ajánlott fel, amelyet a bíróság elfogadott.

Az óvadék összegét a bíróság 100 millió forintban határozta meg.

Ha a döntés jogerőssé válik és a gyanúsított  befizeti a pénzt, akkor lekerül róla a nyomkövető és akár külföldre is utazhat.

Hivatalos rendőrségi közlemény Gyárfás-ügyben

Az ügyészség fellebbezett a bíróság döntése ellen.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a Híradónak elmondta, hogy

“az ügyben a megalapozott gyanú továbbra is fennáll. A Fővárosi Főügyészség álláspontja szerint a kényszerintézkedés korábbi elrendelésekor már figyelembe vett körülmények az azóta eltelt időben sem változtak, így a magatartási szabályok enyhítése még óvadék alkalmazása mellett sem indokolt”

(forrás: MTI)

Frissítve! Élőben nyilatkozik Gyárfás és ügyvédje – Ezt kapd ki! A Fenyő-gyilkosságban gyanúsított lett a főügyész!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük