Migráncs lett az Haza legtehetségesebb, saját lábunkon is megálló fiatal párjából – Gyere haza fiatal!

A sajtóban atombombaként robbant a hír, hogy a mi Rasink férjestől a spanyolországi Marbellába költözik. Felháborító eset!!! A mocskos Gyurcsány ármánykodásának köszönhető, hogy az ország legtehetségesebb fiatal párja menekülni kényszerül!

Itt van pl. ez a Ráhel

Nem mondom, az apja is vitte valamire, de ő aztán még tehetségesebb! Képzeljétek, hogy már egészen fiatalon, gyermekkorában elvégezte az általános iskolát, de nem állt meg, hanem folytatta az “élethosszig tartó tanulást”. Svájcban turisztikai képzésben részesült ócsóért. De hát a Kedves Papa évek óta spórol, csak szalonnapörcön él, mint az alakján is látszik. Azért hogy tudjon takarékoskodni a lányának a tandíjára. Hatvanpusztán is csak csökkentett költségvetésű, pár milliárdos hétvégi atombunker nyaralót épített magának. Pedig kecske ólas dácsává is alakíthatta volna a Parlament épületét! De nem tette! Ugye milyen nagyvonalú!!! Szóval így gyűjtött a család a lány svájci tandíjára. Még a tesóját is csak az angol királyi hadi iskolára parancsolta állami pénzen az zord apa, hogy ne vonja el a család pénzét a tehetséges lány fejlődésétől.

Aztán ott van a csillogóan tehetséges férj

Ez a Tiborcz gyerek. Már pályája elején kiváló meglátásai voltak. Pl. rájött, hogy a led lámpa világít. Igaz, nem nagyon, de jó kicsit. Ezért aztán az ország több nagyvárosában is szerelte a köztéri világítást. A népek azóta se látnak semmit a sötétben, törnek az autók az utcákon. De legalább jó ócsó vót. Neki. Az ország meg kifizetett sok milliárdot. Olyan ügyletre, amit az ármánykodó, piszkos Unió nem is támogatott a végén. Mert a Kedves Papa látta, hogy ha be merik nyújtani a számlát, akkor az OLAF jelentései alapján még őt is felakasztják az uniós polgárok pénzének ellopása miatt. Ezért aztán “mimagyarok” fizettük ki az ifjú főherceg világszínvonalú munkájának megérdemelt ellenértéket.

Erre jön ez a szemét Gyurcsány, azt mondja, hogy elqrtuk és elüldözi ezt a tehetséges párt az országból!

Pedig Rasinak külön divatcége is volt. Láthatóan ért hozzá. Ez kiderül az apja öltözködéséből is!

Migráncs lett az Haza legtehetségesebb, saját lábunkon is megálló fiatal párjából. Ezt nem engedhetjük meg! Gyere haza Fiatal! Ki tud még ennyit lopni helyetted?!

Kapcsolódó

 

fiatal

 

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Migráncs lett az Haza legtehetségesebb, saját lábunkon is megálló fiatal párjából – Gyere haza fiatal!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük