Gyerekrablás Miskolcon - Kóros elmeállapotú elkövető - Városi Kurír

Sorting by

×

Gyerekrablás Miskolcon – Kóros elmeállapotú elkövető

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 44 éves nő ellen személyi szabadság megsértésének bűntette miatt. Az elkövető 2021. májusában, este, Miskolcon, egy lakóház udvarán szülői felügyelet nélkül játszó hároméves gyermeket, a kóros elmeállapotú elkövető, a kerítésen átemelve kivette, majd a lakására vitte. Az eset épp egy éve, május közepén, Miskolcon történt. Szerencsére a rendőrök még aznap megtalálták a gyermeket és visszakerült az édesanyjához.

Hirdetés

Nem szedte a gyógyszereit

A nő ellen most emeltek vádat, a vádirat szerint a 44 éves hölgy kóros elmeállapotú, kórházi elbocsátását követően pszichiátriai jellegű gyógyszereit nem szedte.2021. május közepén, az esti órákban Miskolcon, egy családi házas övezetben sétált, amikor észrevette az egyik ház udvarán szülői felügyelet nélkül játszó hároméves fiúgyermeket. Tévesen azt feltételezte, hogy ez a gyermek azonos a tőle korábban a gyámhatóság által elvett fiúgyermekével, ezért elhatározta, hogy magával viszi és együtt fognak élni. Megszólította a kisfiút, hogy szeretne-e vele elmenni, aki igennel felelt, ekkor a nő a kerítésen átemelte, elment vele egy közeli buszmegállóba, ahonnan a menetrendszerű járattal miskolci lakására vitte, otthonában a gyermeket megetette és lefürdette.

A gyerek még aznap éjjel visszakerült az édesanyjához

A gyermek édesanyja fia eltűnéséről értesítette a rendőrséget. A rendőrök intézkedésük során az éjszakai órákban a gyermek édesanyjával együtt megjelentek a vádlott lakásánál. A nő ajtót nyitott, de mivel észlelte, hogy rendőrök állnak ott, azonnal becsapta és kulcsra zárta az ajtót, viszont többszöri, nyomatékos felszólításra beengedte a rendőröket, illetőleg a gyermeket átadta az édesanyjának -írja a Blikk.

Kapcsolódó

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.