Gyilkosság Erdőkertesen

Meghalt a kórházban egy 23 éves férfi, akit volt élettársának testvérei vasrúddal többször fejen ütöttek Erdőkertesen – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap a police.hu-n.

Egy szemtanú tett bejelentést csütörtök este, hogy látta, amint Erdőkertesen két férfi durván bántalmaz egy harmadikat

A nyomozás eddigi megállapításai szerint a 23 éves áldozat volt élettársa erdőkertesi házához ment, ahol ordibált és szidalmazta a nőt, mire annak két testvére a 31 éves G. Gábor, valamint a 41 éves G. Zsolt rárontott a fiatal férfire.

A dulakodás elfajult, a testvérpár ököllel és egy vasrúddal többször fejen ütötte és test szerte rugdosta a sértettet. A fiatalember eszméletét vesztette, a földön magatehetetlenül feküdt, mire a két testvér behúzta a garázsba, testét egy kabáttal letakarták, a fejére egy radiátort húztak. A sértett olyan súlyosan megsérült, hogy a kiérkező mentősöknek a helyszínen újra kellett éleszteni – kórházba vitték.

A testvérpár ököllel és egy vasrúddal többször fejen ütötte és testszerte rugdosta a sértettet

Az orvosok megállapították, a 23 éves férfi koponya és arccsontok többszörös töréseit, szegycsont törését, valamint koponya zúzódását szenvedte el, minek következtében traumás agyvizenyő alakult ki. A fiatalember a gondos orvosi ellátás ellenére szeptember 2-án a kórházban meghalt.

A bántalmazott férfi koponya- és arccsonttörést, szegycsonttörést, valamint koponyazúzódást szenvedett el, ennek következtében traumás agyvizenyő alakult ki nála. A fiatalember pénteken meghalt.

A bűncselekménnyel meggyanúsított két férfi ellen emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás, a rendőrök kezdeményezték a letartóztatásukat.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Forrás: Police.hu

Friss híreink

Kínyó Norbert

hegesztő