Gyilkosságok megrendelésre

1/ Egy pesti kórház reumatológiai osztályán, beszélgetés közben ismerősöm megemlítette, hogy nincs se hőmérő, se vérnyomásmérő, de ez legyen a legnagyobb baj. Egy betegtársa ekkor felkelt az ágyáról, és kifelé menet ingerülten odavetette, igen, mert a nővérek mindent ellopnak, ezt tanulták a kommunizmusban. Rendes, segítőkész ember, mondta róla ismerősöm, csak elvakult fideszes.

2/ Tavaly nyári hír volt,

hogy a Országos Kardiológiai Intézetből nyitott mellkassal szállították át a gyerekbetegeket a Heim Pál kórházba, mert csak ott volt CT-berendezés

3/ A legújabb CT-hír, hogy a fővárosi a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban egy udvaron álló kamion rakterében lévő CT-készülék végzi a daganatos és más súlyos betegek vizsgálatát. (HVG fotó) A teherautóhoz egy „csúszásveszély” táblával ellátott rámpán tolják fel az embereket.

4/ Immár hetente érkeznek szörnyű hírek a budapesti sürgősségi osztályról: életveszélyben levő embereket órákig nem látnak el, hagyják őket a folyosón meghalni.

5/ Mindeközben ugyancsak hetente érkeznek hírek egy-egy újabb sportlétesítmény átadásáról, tervbe vett építéséről. A legfrissebb egy kilenc emeletes teniszstadion a Margitszigetre – méregdrága ajándék a lényegében nemlétező magyar teniszsportnak.

Rémtörténetek a végtelenségig:

hulla a kórház vécéjében, működésképtelen berendezések, elmaradt műtétek, iszonyatos várólisták, egyre több műtét utáni fertőzés, szövődmény: halál. Csupán az én családomból ketten haltak meg így.

Volt feleségem mamáját egy combnyaktörés majd a sikeres műtét után fellépett szepszis vitte el pár éve; Svédországban élt, makkegészséges másod-unokatestvéremet pedig most karácsonytáján egy utazási védőoltás után kialakult komplikáció, majd az intenzív osztályon fellépett légzőszervi fertőzés ölte meg, de nem Stockholmban, hanem itt, egy budapesti „kórházban”.

Hazalátogatott és belehalt.

Nem látták el időben a kórházban, ezért halhatott meg Vathy Zsuzsa író

Nyilvánvaló, hogy Magyarországon, és legfőképp Budapesten az emberek immár permanens életveszélyben vannak. Mindenki, kivétel nélkül mindenki: öreg és fiatal, gyerek és felnőtt. Az az elmeháborodott fideszes is, aki szerint a tolvaj, kommunista neveltetésű nővérek az okai mindennek, és aki a legnyilvánvalóbb tényeket is tagadó vak hitével segít fenntartani ezt a rendszert. Mondjam azt, hogy rokonaim haláláért és az ő korlátoltságáért fizessen a saját rokonai halálával? Minek mondanám, úgyis ez fog történni vele, törvényszerűen, kikerülhetetlenül.

Amit a kormány az egészségüggyel, azon belül főként a budapestiek életével művel, az bűntény, kollektív eutanázia. A nemzeti prioritások ilyen végzetes hatású felcserélése: tejben-vajban fürdetett sportügy kontra kivéreztetett egészségügy kizárólag szándékos lehet. Kilenc emeletes teniszstadiont építeni kilenc emeletes korszerű kórház helyett nem figyelmetlenség, nem felelőtlenség, hanem egyértelműen bosszú.

Egy gyilkos kormány és egy gyilkos miniszterelnök megtorló hadjárata a szabad szellemű Budapest ellen.

Bruck András

Falus Ferenc kitálal! A budapesti szuperkórház csak egy humbug

Már meg is kezdődött a kórházi jóhírgyártás?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük