Gyurcsány, Erdogán, és a mi Magyar Időnk

A kormányzati cafka média újabb szép teljesítményét olvashattam egy egyébként kiváló jogász barátom facebook posztjából kifolyólag. Megosztotta ugyanis a Magyar Idők nevű, magát újságnak minősítő kiadvány cikkét, amely rámutatott, hogy Gyurcsány most Erdogan ellen tüntet,de mellé tették a fényképet, amikor miniszterelnökként találkozott vele, és kezet is fogtak.

Megint a kurva anyját tehát a hazudós Gyurcsánynak!

GyurcsanyErdogan
Fotó: MTI

Fel kell hívjam Fidesz rajongó, tanult jogász barátom figyelmét is arra, hogy ez a szennylap kapja az állami reklám költségek 85 %-t Magyarországon, az összes többi lap a maradék 15-t. Mert itt kérem piac van, Rogán úr szerint is az szabályozza a gazdaságot. Az általuk letámadott, Soros ügynöknek minősített Mérce egy forintot sem kap, de sorra leplezi le Orbánék rejtett vagyonát, ezért támadják kormányzati sortűzzel.

A cím szerint a történelmi hűség kedvéért tették közzé a képet. Na hát akkor maradjunk ennél. Szeretném jelezni, hogy Gyurcsány 2009-ben volt utoljára kormányfő, azaz kilenc éve. Azóta sok víz lefolyt a Boszporuszon. Az ezt megelőző időszakban Törökország ekkor már rég tagja volt a NATO-nak, és bejelentette, hogy az Európai Unióhoz is csatlakozni kíván. Törökország a muzulmán államok éltanulója volt, ahol hangsúlyt fektettek az állam, és egyház szétválasztására, amit a hadsereg is biztosított, elindultak a demokrácia irányába, ez emberi, és politikai jogok érvényesítése felé. Aztán Erdogant is elkapta a gépszíj. A közelmúltban már nem volt neki elég a szabad választásokon elérhető eredmény, hanem látszatpuccsot szervezett maga ellen, majd megtorlásul több ezer tisztet, bírót, újságírót váltott le, vettetett börtönbe, űzött el az országból. A rómaiak ebben sem voltak hülyék. Azt mondták: Si duo faciunt idem, non est idem. Azaz, ha ketten teszik ugyanazt, az nem ugyanaz.

Tehát amikor Gyurcsány fogott kezet Erdogannal, akkor egy a demokrácia felé induló, leendő EU tagállam képviselőjével tette. Orbán viszont egy, jogtipró zsarnokkal ölelkezik nagy szeretettel, és az általa korábban ezerszer elátkozott muszlim vallási méreg helyett, Gül babát szent életű dervisként emlegeti.

Zsarnokok összekapaszkodása

orban-erdogan
Isten hozta Budapesten Törökország elnökét // Welcome to Budapest Mr. President! (Orbán Viktor hivatalos oldala)

Jelzem,valamikor Orbánról is azt hitték sokan,hogy demokráciát akar. Mára viszont rájöttek,hogy illiberális, tolvaj zsarnok. Hát ezért is ölelkeztek most össze Erdogannal.

A Magyar Idők, a 888. és a többi kormányzati csatorna pedig tovább csúsztat, hazudik a mi pénzünkön Orbán utasítására pofátlanul, és ezt sajnos magasan képzett jobboldai értelmiségiek is tapsolják. Mert elvesztették az eszüket,és józan ítélőképességüket, amikor Orbán iránti rajongásukat tették politikai jövőképük alapkövévé. Ezért tart itt ez az ország, ahol tart. Mert a jobboldal harácsoló, zsarnoki gátlástalanságát a saját táborából senki nem teszi szóvá, hanem tapsol nekik. Vagy csendben hallgat, és szurkol nekik tovább kegyes, megbocsátó arcot vágva.

Hasonló

Éljen a magyar és a török nép megbonthatatlan testvéri barátsága!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük