Aki a kormánypárti médiából tájékozódik, még nem biztos, hogy tud az ellenzéki győzelmekről. Kéne szólni nekik, nehogy pl, Tarlósnak gratuláljanak, pedig éppen ő most igazán tisztességesen búcsúzott.

Kósa még jobban összezavarhatta őket

Szerinte Budapesten azért vesztettek, mert itt a külföldiek Karácsonyra szavaztak. Ők nem informálódhattak a remek szórólapokból, mert nem tudnak magyarul. A Fidesz meg nix dájcs. Sőt níx macedón, mert még Gruevszkinek se szóltak, hová tegye az x-et. Sír az ember lelke, hogy milyen hálátlanok ezek a letelepedési kötvényesek is.

 

És micsoda pech, hogy éppen most romlott el a megafon a buszokon, amivel szállítani szokták a szavazókat a határon túlról, így nem tudták bemondani, mi a dolguk.

Egy vitathatatlan jele van, hogy a Fidesz vesztett

Egy éjszaka alatt a tőzsdén a Mészáros-féle cégek részvényeinek értéke 19 milliárdot zuhant. A befektetők bemérték, hogy eztán nem lesz minden önkormányzati pályázat lezsírozva. Sajnos momentán nem tudom ennyivel kisegíteni, de tán gyűjthetnénk szegény Mészárosnak.

Forrás

Háttér

Szerepelt a vasárnapi önkormányzati választásra kiadott fővárosi és V. kerületi választói névjegyzékben egy 49 éves Nikola Gruevszki nevű választó – írja a 24.hu.

A jegyzékekben szereplő hiányos adatok alapján ugyan nem lehet száz százalékos biztonsággal azonosítani a férfit, de nemcsak a neve, hanem az életkora is megegyezik a volt macedón miniszterelnökével, aki a börtön elől menekült Magyarországra, ahol menedékjogot kapott.

A névjegyzék alapján annyi tudható még, hogy a férfi lakcím nélküli V. kerületi lakcímkártyával rendelkezik.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét