Orbán nekiment a cigányságnak- A RomNet visszavág

Úgy látszik Orbán Viktor miniszterelnök a vásárhelyi eredmények után azt ismerte fel, nem elég gyűlöletkeltő Soros György és a migránsok elleni hadjárata, ezért magasabb fokozatba kapcsolva újabb céltáblát talált: a cigányok csoportját. Írja közleményében a RomNet hírügynökség.

Mi jeleztük, csak idő kérdése, mikor kerülnek a gyűlöletgépezeti propagandába a romák.

Hát megtörtént! Az eddigi kettős beszédek helyett egyértelmű az üzenet, és egyértelművé vált az is, Orbán Viktor úr miként is vélekedik az államalkotó kisebbségi népcsoportról. Most a kampányában a cigányok elleni hangulatkeltés következik, mert az jobban átjön, sokkal kézelfoghatóbb, mint a sosem látott migráns. Aztán majd jöhetnek újra a kommunisták, a zsidók, a melegek, a fogyatékosok. Aztán jöhetnek a könyvégetések, a kirakatbezúzások. Jól ismerjük a folyamatot, a történelem megmutatta.

Orbán Viktort a tények hidegen hagyják, gyűlöletkeltő kampányában elhallgatja, hogy éppen Miskolc az a város, ahonnan sok száz családot üldöztek el otthonaikból a stadionépítés miatt. Miskolc az a város, ahonnan a Számozott utcákból sok száz embernek kellett Kanadába emigrálnia, és az üldöztetések miatt menekültstátust kérnie.  Miskolc az a város, amely bizonyítottan diszkriminál, üldöztet. Miskolc az a város, amely diszkriminatív rendelettel milliókat is fizetett volna csak azért, hogy a cigányok elköltözzenek a városból. Miskolc az a város, amely cigánytalanításban élen járt. Ha úgy tetszik, Miskolc az a város is, amelynek élén egy bevándorló áll.

Követelem Orbán Viktortól!

Miskolcon született és nevelkedett magyar állampolgárként követelem Orbán Viktortól, állítsa meg a propagandagépezetet, húzza be a kéziféket, mert a gyűlöletkeltés, a cigányok elleni hangulatkeltés tíz évvel ezelőtt már 6 ember halálához és a fél ország rettegéséhez vezetett. Ne akarjon polgárháborús helyzetet, ne akarjon újabb világégést, mert ez az út, amire rálépett, oda vezet!

A sok százezer fős magyarországi cigányság elvárja Farkas Flórián miniszterelnöki biztostól, Orbán Viktor kegyelmes urától, és Farkas Félix roma nemzetiségi szószólótól, hogy most ne maradjanak némák, álljanak a nyilvánosság elé, figyelmeztessék gazdájukat, hogy veszélyes talajra tereli Magyarország népét!

Hazugsággal, kirekesztéssel, gyűlölet és félelemkeltéssel nem lehet országot vezetni, nem lehet jövőt építeni. Hacsak nem az a cél, hogy örök sötétségbe vezessenek egy országot, egy népet.

A Magyarországon élő cigányokat migránsoknak, bevándorlóknak nevezni nem csak szimplán rasszista bukóság, hanem olyan hazug propaganda, amely ellen minden józanul gondolkodó embernek fel kell emelnie a szavát! Addig, amíg nem késő. Mert most még jogunk és lehetőségünk van hozzá!

Azt azért ne feledjük, az első Soros-terv végrehajtója maga Orbán Viktor, aki az amerikai milliárdos segítségével tudta megteremteni, felépíteni pártját, a Fideszt, és Soros György segítségével tanulhatott társaival együtt. Ha a most Sátánként beállított magyar származású milliárdos nem lett volna, Orbán Viktor sem lett volna soha kormányfő. Nem gondolom, hogy Soros György saját vagyonából azért áldozott volna tetemes pénzt, hogy a Fidesz élén egy gyűlöletkeltő diktátor uralkodjon a magyar nép felett!

Vendégszerző: Hidvégi-B. Attila a RomNet főszerkesztője

Előzmény:

Orbán lemigráncsozta a romákat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük