Pócs János fideszes képviselő ocsmány posztja precedens értékkel bírt, egy jobbikos, szintén általunk fizetett közszolga hasonlóan megengedhetetlent tett közkinccsé.
[mnky_ads id=”10551″]

Megengedhetetlen, bárki tegye!

Horváth Gábor Jobbikos képviselő szellemi táplálékként adta közre közösségi oldalán, – azóta törlésre került – hogy náluk is disznóvágás volt.

„Egyszer mindenkire sor kerül. Üzenjük erdélyi testvéreinknek Ceglédről, hogy ma Ő volt a Soros!”

– írta a közpénzen élő “várospolitikus” ( bal szélső) a haverokkal pózoló képe fölé.
[mnky_ads id=”10552″]

A hasonló megnyilvánulást minden demokratának csípőből kell elutasítania. Érdemes lenne minden érintettnek elgondolkodni azon, hogy a palackból kiengedett szellemet szabad-e tovább hergelni!
[mnky_ads id=”10553″]

(forrás: sztárklikk)

Pócs János vízszerelő és fideszes képviselő nácoid beszólása

Szorgalmasan törölgeti Pócs János a gyalázkodó kommenteket

4 HOZZÁSZÓLÁS

 1. A szellemet a palackból az évek óta tartó bűnös orbáni politika engedte ki a palackból. Vannak, akik sohasem férnek a bőrükbe.
  Az Orbán rezsimmel nincs ALKU! Hajrá DK! Éljen az UNIÓ!

 2. Tetszik, nem tetszik, néha le kell menni a ocsmány-tapló ellenSÉG szintjére és a dagonyában megküzdeni vele a saját fegyverével! Aztán szinte felüdülés lesz a zuhanyzás 🙂

 3. Na, a képen látható munkásokat, nyuggereket nem sikerült Orbánnak megvezetnie.
  További felmérés szerint a fiatalok 80%-a elutasítja a korrupt disznó feudális rendszerét.
  A nyugdíjasok egyre nagyobb számban jelentik ki, hogy a nyugdíjemelés az jár – de azért, hogy a gyerekeiket, unokáikat Orbán Angliába űzte mosogatni, NEM JÁR SZAVAZAT ! A vállalkozók meg vannak félemlítve és kényszerből, a vállalkozás életben tartása miatt mutatkoznak lojálisnak, holott éppen Orbán brutális adózási rendszere kényszerítette őket a legvadabb konkurrencia-harcra, Az orvosokat igyekszik még lefizetni ez a pörzsölt sertés, de most már odáig jutottunk, hogy lassan nem lesz kit !! Meg kell sajnos állapítanunk, hogy már csak a gyengeelméjűek és korlátlanul befolyásolhatóak maradtak meg Orbán szavazóinak, akiket viszont teljesen jogos lenne gondnokság alá vonni !!!
  És akkor még marad az erdélyi/külhoni pár százezer, akiknek a részvételét a VÁLASZTÁSI CSALÁS címszóval kell ellátnunk és nagyszámú részvételük esetén emiatt a választásokat AZONNAL MEG IS KELL ÓVNI, ÉRVÉNYTELENÍTENI !!!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét