A kikényszerített baloldali összeborulás csak még mélyebbre süllyesztette az amúgy is ingatag ellenzéki pártok közti ellentétet. Ez így a választás előtt három héttel sokat elmond arról, hogy ki is akar igazi változást.
[mnky_ads id=”10551″]

Gyurcsányék perelnek

Az alábbi nyilatkozatot adták ki:

“Vágó Gábor nem nevezte meg, hogy kire vonatkozott tegnapi igaztalan állítása, amelyet az ellenzéki pártok tárgyalása után tett. Az LMP politikusa vendéglátóiról beszélt.
Ez csak Gyurcsány Ferenc és/vagy Molnár Csaba lehetett. A DK elnöke és ügyvezető alelnöke becsületében sértve érzi magát Vágó Gábor hitvány hazugsága miatt. Ezért Gyurcsány Ferenc és Molnár Csaba jogi elégtételt vesz Vágó Gáboron.
Gréczy Zsolt szóvivő, DK”

[mnky_ads id=”10552″]

A felháborodást kiváltó ok az volt, hogy a találka végeztével Vágó Gábor többek között azt nyilatkozta, hogy köszöni a DK-nak a meghívást, megsüvegeli a gesztust, és a pogácsa is csak közepesen volt száraz, de még így is hagy némi kívánnivalót maga után a vendéglátó viselkedése.
„Ha én mondjuk részeg vagyok, és meghívok barátokat otthonra beszélgetni, az a minimum, hogy őket is megkínálom viszkivel.”

A 444 riporterének kérdésére, miszerint hogyan érti Vágó a részegséget Gyurcsány esetében, a politikus azt mondta: azt mind fizikailag, mind a szó átvitt értelmében komolyan kell venni. Szerinte az az alázat, ami az LMP-ben a párt komfortzónájából kilépve megvolt akkor, amikor leült tárgyalni a baloldali pártokkal a koordinációról, Gyurcsánynál csak mérsékelten volt tapasztalható.
[mnky_ads id=”10553″]
Urak! Az rendben, hogy egymást gyilkoljátok, de mi lesz velünk?

Vágó Gábor szerint Gyurcsány piás volt az egyeztetésen

Gyurcsány: az országot az ellenzék csak közös munkával tudja visszaszerezni

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét