Azért csak orrba nyomták Erdogánt

Hiába tiltotta be a rendőrség az MTA előtti DK-tüntetést, ez nem akadályozta meg az ellenzéki pártot, hogy élükön az elnökkel, kimenjenek a helyszínre. Gyurcsány Ferenc új, Ellenállás című oldalán így ír az ott tapasztaltakról.

“Csend. Síri csend. Mozdulatlanság. Üres a tér. Rendőrök. Háztetőn mesterlövészek. Lezárva. Elkerítve. Elszigetelve. Ember jön. Nagy ember. Nagyon nagy. Erős. Nagyon erős. Letartóztat. Bezár. Lecsukat. Barát. Orbán barátja. Megértik egymást. Erős hitüek. Keresztény meg muszlim. Mindegy. Csak a hit legyen erős. Csend. Síri csend. Valaki fél. Valaki fél.”

A Párbeszéd így tiltakozik….

„Orbán Viktor demokratikus, európai vezetők helyett folyamatosan diktátorokat fogad. A Párbeszéd tiltakozik!”- írja Facebook-oldalán a párt, melynek képviselői Tordai Bence és Kocsis-Cake Olívió a Parlament épületéből egy „Dikátotorok” feliratú molinót lógattak ki, amin Putyin, Erdogan és Orbán képe látható.

Bár Gyurcsány bejegyzése alig egy órája került föl, máris rengeteg hozzászólás van. Ezekből szemezgettünk:

Vége lehetne ennek a rémálomnak! A hazámat akarom, a régit, mert ez nem az!

*

Valaki fél. Nagyon-nagyon fél. Van kiktől félnie, ha egyszer felébrednek a zemberek, a lavinát még a tekesek sem tudják megállítani.

*

Félnek bizony, féltik a bolhaszaros életüket, de másokét egy csettintéssel /törvénnyel…../ elveszik. Diktátorok!!!

*
Annak idején, amikor Brezsnyev elvtárs járt Budapesten, nem volt ilyen készültség. Az emberek az út széléről integettek. Ezek mitől félnek ennyire?
*
Nem lehetne valamit tenni??? hogy ne legyen több ilyen találkozó… hogy végre vége legyen ennek a rémálomnak???
*
Meglátásom szerint tudatosan nevelik bele a félelmet az emberekbe. Nekik ilyen alattvalók kellenek…
*
Még szerencse, hogy nem deszkázták be a környező házak ablakát.Biztos kijárási tilalom is van a környéken lakóknak. Egy becsületes népség nem rettegne ennyire.Minek nézik ezek a magyar embereket ? Mindenki magából indul ki. A Viktor sem mer golyóálló mellény nélkül, meg testőrök nélkül kimozdulni. Csak a becstelen emberek tudnak ennyire rettegni.
*
A mesterlövészek azért mutogatják magukat ilyen nyíltan, mert nem kaptak lőszert??? A félkegyelmű despota már a saját embereiben sem bízik??? NEM csodálom!!!
*
Olyan csend van a képen, mintha légiháború kezdődne, és az emberek elmenekültek óvóhelyekre, és kijárási tilalom lenne érvényben. Egészen elképesztő a fővárost most elfoglalják a törökök? S oszt beveszik Buda várát! A mesterlövészek Erdogánt várják vagy Orbán Viktort? Orbánra és Áderra már nem tudom mit mondjak sirjak-e vagy röhögjek..
*
Semmi nem fog történni,ha csak itt sopánkodunk ….ezt kellene már felfogni végre!!!
*
Vajon mit gondolhat Erdogán? Ebben a városban nem lakik senki? Vajon mitől félnek ennyire?Netán saját lelkiismeretüktől? Szánalmas! Szabad,demokratikus,keresztény országban élünk,igaz?
*
Hát igen, micsoda megtiszteltetés egy diktátort fogadni. De hát végülis két diktátor biztos jól megérti egymást.
*
Hát nem érdekes? Orbán Viktor egy olyan államfőt fogad, akinek országában többségében nincsenek keresztények.Sőt annak az államnak inkább muszlim, iszlám és mohamedán vallású népe van, most én már azt nem értem, ha abból az országból nem jöhetnek bevándorlók hazánkba, akkor miért jöhet ide vendégségbe annak az országnak az elnöke?
Vagy ezek szerint Erdogan török elnök fogadása azt jelentené, hogy Orbán által a feléjük épített kerités felesleges volt? S ez annak a beismerése?
Kényes helyzetben van Orbán Viktor ez ciki a keresztény európai szemléletéhez képest amihez eddig oly görcsösen ragaszkodott, tulajdonképpen Orbán ezzel a lépéssel saját elveit adta fel azzal, hogy a magyar népnek nem kell félnie a nem keresztény vallásúaktól, és ennek remek példáját éppen ő és Áder mutatja!. Inentől kezdve Orbán már nem migránsozhat!
*
Jöhetnek a CÖF emberei és jó pénzért éljenezhetik a viktátort.

 

“Amikor Erdoğan, a véreskezű iszlamista diktátor átlépi a Széchenyi István által alapított Magyar Tudományos Akadémia küszöbét…..”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük