Sorting by

×

Gyurcsány Ferenc 12 órára átadja az irányítást az élete fölött – videó

Interaktív videósorozatot készített Gyurcsány Ferenc, mely során 12 órán keresztül dönthet a néző, mivel teljen a politikus napja. Mielőtt bárki is elgaloppírozná magát és szabad utat engedne elképzeléseinek, némileg irányított, eldöntendő válaszok közül lehet tippelni.

“Ti irányítjátok a napomat!”

Gyurcsány Ferenc célja ezzel az, hogy a néző kicsit jobban beleláthassson abba, “mit csinál egy politikus karácsony előtt, home office-ban, koronavírus idején” – olvasható az első videó leírásában.

A kommentekből…

“Kedves Feri, tetszik ez a kezdeményezés, nagyon emberi. Kérlek gyere át Pestre a Blahára és menj végig a Népszinház utcán a Teleki László térig.”

“Egyre szimpatikusabb vagy Feri! Látogatóba menj el Viktorhoz, vigyél neki légyszíves egy virgácsot, kivanj neki, Boldog karácsonyt!”

“Bírom, hogy haladsz a korral. Nagyon birom, amit csinálsz, minden téren:) Csak így tovább!!!”

Tökéletes példa arra hogy nem kéne mindenkinek próbálkoznia a vlogolással, főleg nem ezzel a fajtájával… Ezt a ,,stílust,, meg meg lehet sokkal hatásosabb eszközzel is csinálni (mondjuk instagramon) , ha már ez a cél. Elég furcsa számomra, hogy valaki politikus létére vlogolással foglalatoskodik, de érzem benne azt hogy tartani szeretné a lépést a ,,trendekkel,, (bár szerintem nem egy ilyen megosztó stílust kellett volna választani, de ez csak az én személyes véleményem) U. I: nem vagyok fideszbérenc :))”

“Kezdetnek bocsánatot kérhetnél azért amit tettél.”

“Első a cica neki adj enni mert ő nem tudja magát kiszolgálni!”

koronavírus

átver

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.