Gyurcsány Ferenc és felesége sorra nyerik a pereket

Gyurcsány Ferenc és felesége sorra nyerik a pereket a kormánypropaganda ellen. “Ismét kiderült, hogy a fideszes propagandisták gyakrabban hazudnak, mint ahogy levegőt vesznek.” – írta a DK sajtóirodája.

888, Lokál:

“Valótlanul híreszteltük, hogy Dobrev Klára a cikkben nevesített Antoaneta Vassileva barátnője”.

Lokál:

“valótlanul híreszteltük, hogy Cvetan Vaszilev bolgár oligarcha és Gyurcsány Ferenc között baráti kapcsolat volt”, “megalapozatlanul utaltunk továbbá arra, hogy Gyurcsány Ferenc a Cvetan Vaszilevhez köthető banktól kölcsönt kapott volna, amit soha nem fizetett vissza, és a bank VIP-listáján szerepelne”.

Origo, Ripost:

“valótlanul híreszteltük, hogy Dobrev Klára édesapja, Petar Dobrev bolgár kommunista titkosszolgálati fedőcégek vezetője volt”.

Origo:

“cikkünkben Gyurcsány Ferenc jóhírnevét megsértettük, mert valótlanul állítottuk, hogy alkoholos állapotban tartott sajtótájékoztatót”.

HírTV:

“valótlanul híreszteltük, hogy Gyurcsány Ferenctől kellett segítséget kérni, ha valaki meg akarta úszni a börtönt”.

Többek között a fenti helyreigazításokat kell közzétennie a Fidesz propagandagyárainak az elmúlt hetek hazudozásai utáni perek következményeként. A Demokratikus Koalíció szerint mindent elmond az Orbán-rendszerről, hogy ilyen rágalomhadjáratot zúdít azokra, akik ellene küzdenek; egy ellenzéki pártelnökre és családjára. A bíróság minden esetben Gyurcsány Ferencnek és Dobrev Klárának adott igazat.

Dobrev Klára: Pár héten belül a második pert nyertük meg jogerősen Orbánékkal szemben

(forrás: DK sajtóiroda)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük