Vagyonnyilatkozat-tételi eljárást kezdeményez Gyurcsány Ferenc ellen a Fidesz-KDNP, mert a kormánypártok szerint tisztázni kell, hogy „ki-be röpködnek milliárdok és százmilliók” a DK elnöke körül – írtuk tegnap Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója budapesti sajtótájékoztatója nyomán.

Úgy tűnik, hamar megjött a válasz, egyenesen Gyurcsány Ferenctől. A Facebook-oldalára töltötte fel az alábbi videót.

- Hirdetés -

Már a nyitás is erős:

Na akkor narancsillatú borzocskáim

– mondja a volt kormányfő, a DK elnöke.

Majd így folytatja:

Napok óta arra vagytok kíváncsiak, hogy a törvényesen megszerzett és leadózott jövedelemből, hogyan éltem. Rendben van!

De akkor csináljuk így!

“Csináljuk úgy, hogy a Fidesz pártelnöke, a mostani kormányfő is megmutatja, hogy hogyan tellett neki gyermekeit külföldön taníttatni, fizetni ötmilliós tandíjat Svájcban, hogyan tudott elmenni labdarúgó mérkőzésekre magánrepülőgéppel, és mi is megmutatjuk, hogyan élünk.”

Gyurcsány Ferenc arra kéri Orbán Viktort, hogy győzze meg frakcióját, hogy

„támogassák a Demokratikus Koalíció pár napon belül benyújtandó törvényjavaslatát, mely szerint mostantól kezdve nemcsak azt nézzük meg, hogy kinek mennyivel növekedett a vagyona, hanem azt is megnézzük, hogy a családtagoknak mennyivel nőtt a jövedelme és a vagyona, és hogy ebből, hogyan éltek. Kinek mire futotta.”

Minden parlamenti képviselőnek el kelljen számolnia

azzal, hogy mennyivel gyarapodott a vagyona, illetve azzal is, hogy pontosan mire költötte azt. Ugyanez vonatkozna a családtagokra.

Itt az ideje, hogy megmutassa az összes politikus, hogy hogyan él!

Napok óta arra kiváncsi a kormánypárt, hogy mire költöttem a törvényesen megszerzett, és leadózott vagyonomat. Ám legyen!Álljunk ki közösen, és mutassuk meg hogyan élünk. Te is Viktor, én is, és az összes parlamenti képviselő. Nekünk nincs titkolnivalónk. És nektek?

Geplaatst door Gyurcsány Ferenc op Woensdag 12 februari 2020

Forrás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét