Gyurcsány Ferenc: Smafu – avagy a semminél is kevesebb….

4 és fél éves Marci fiam meglepően jól igazodik el a számok világában. Legnagyobb meglepetésemre a napokban arra a kérdésre, hogy van-e a semminél is kevesebb, azt válaszolta, hogy “igen, papa, a negatív számok”.

Ha jól értem,

Ursula von der Leyen és Orbán mai találkozójának eredményét, akkor annak értékeléséhez érdemes lenne Gyurcsány Marcihoz fordulni. De hogy még egyszerűbben fogalmazzak, csak annyit mondanék, hogy ez bizony smafu.

Megszámlálhatatlan mennyiségű nemzetközi találkozón vettem részt. Pontosan tudom, hogy a sikert ország-világ elé kürtöljük, a kudarcról, ha lehetséges, nem beszélünk. Próbálunk időt nyerni. Ha ma a von der Leyen – Orbán találkozó után nem csak, hogy közös sajtótájékoztató, nem csak, hogy közös közlemény nem volt, de még a magyar kormányfő sem mert kiállni a sajtó elé, az azt jelenti, hogy Orbán lyukra futott.

Évekig hallgattuk, hogy új időszámítás fog jönni Európában.

Végülis, ha belegondolok, Orbánnak igaza volt: lelepleződött, hogy mindaz, amit iszonyatos hangerővel képvisel, vereséget szenvedett. Koki és saller. Egyébként meg smafu.

Forrás

2 hozzászólás

  • 2019.08.01 - 16:39
    Közvetlen hivatkozás

    A magyarnépnek az lenne a legjobb,ha az a Gyurcsány féle politikusok most már véglegesen eltünnének a politikai életünkből. Az olyanra mint Orbán Viktor sincs szükségünk.Az Unió semmit sem ér.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük