A DK elnöke most, hogy pártja az ellenzék legerősebb bázisává vált, úgy is viselkedik, mint az a pártelnök, aki megköveteli magának mindazt a figyelmet, ami kijár pártja eredménye alapján. Gyurcsány tehát ezen a tavaszon sokat és erőseket mond. A csütörtöki nap termése két új bejegyzés közösségi oldalán.

Gyurcsány-promo

Az első bejegyzésben a Magyar Narancsnak adott interjúját promotálja a pártelnök:

“A friss Magyar Narancsban arról beszélek, hogy nyitott párt vagyunk, és nem csábító fejvadászok. Büszkék vagyunk arra, ha valakik a DK-ban akarnak politizálni. Kitartunk amellett, hogy Orbánnal nincs alku, nem szabad megengedni, hogy megzsarolja az ellenzéki vezetésű városokat. Ez áll a budapesti színházakkal kapcsolatos viták mögött is.

Sokszor találkozom azzal, hogy összetett politikai vitákban nehéz eligazodniuk a választóknak, mert hallanak ilyeneket meg olyanokat is. Ezért talán az a legjobb, ha a közvetlenül érdekeltek tényszerűen elmondják, hogy mi is történt.
Ezt a célt szolgálja ez az interjúm is, amiben főként a fenti három kérdésről beszélek.

Felkérdezés

A második bejegyzésben számon kéri Orbán Viktort a pártelnök:

“A kormány fogytán van valaminek a koronavírus kapcsán, ami sokkal fontosabb még a szájmaszknál és a kézfertőtlenítőnél is. Ez pedig a bizalom.

Mert rengeteg, az embereket érintő megválaszolatlan kérdés továbbra is. Mellébeszélés és félinformációk helyett nagyon konkrét válaszokra van most szükség.”

Van, ami fontosabb a szájmaszknál és a kézfertőtlenítőnél is!

A kormány fogytán van valaminek a koronavírus kapcsán, ami sokkal fontosabb még a szájmaszknál és a kézfertőtlenítőnél is. Ez pedig a bizalom. Mert rengeteg, az embereket érintő megválaszolatlan kérdés továbbra is. Mellébeszélés és félinformációk helyett nagyon konkrét válaszokra van most szükség.

Geplaatst door Gyurcsány Ferenc op Donderdag 5 maart 2020

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét