Gyurcsány: “Gréczy Zsolt hülyeséget csinált”

“Gréczy Zsolt magánéleti hülyeséget csinált, de mert közszereplő, a privát képeit valakik nyilvánossá tették, a magánügyből közügy lett” – írta Gyurcsány Ferenc DK elnök a Facebook oldalán.

Zsolt az eddig megismert állításokkal ellentétben nem zaklatott senkit. Szerelmi kapcsolatai meg nem tartoznak ránk. Nem ítélkezünk szerelem dolgában. Ellenfeleink megtették.

Gyurcsány szerint “Borkai mocskának pusztítását” törlesztik most Gréczy Zsolton. A politikus este jelentette be, hogy lemond képviselői mandátumáról, innentől más módon segíti a pártot – tette hozzá Gyurcsány.

Gréczy Zsoltot az elmúlt napokban többen is szexuális zaklatással vádolták

Legutóbb egy névtelen, magát nőnek kiadó levélíró küldött több szerkesztőségbe olyan képeket, amelyen állítása szerint a politikus nemi szerve látható. A levélben leírta megismerkedésük történetét, és azt állította, Gréczy a képekkel zaklatta őt, azonban nem csatolt bizonyítékot arra, hogy ezeket valóban a politikustól kapta. Gréczy minden esetben visszautasította a zaklatás vádját. Az utolsó esetről azt mondja, a történet eleje sem stimmel, “tehát a zaklatás sem igaz”, valahogy valakik megszerezték privát képeit, aköré kerítettek egy hazug történetet. Az akció mögött a Fideszt sejti – ezt nem támasztotta alá ő sem bizonyítékokkal -, és pert indít.

Gyurcsány Ferenc korábban azt mondta, a zaklatás onnantól közügy, ha bebizonyítják a vádakat, ami Gréczy esetében nem történt meg, ha viszont igazak a vádak, lesz következménye.

Becso

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük