Gyurcsány gyorsreakció az Orbán-bejelentésre!

Orbán Viktor közzétette bejelentését a vírushelyzetre reagálva újabb megszorítások váltak szükségessé. Az ellenzéki politikusok közül Gyurcsány Ferenc DK-elnök reagált elsőként.

A bejelentés

Gyurcsány-reakció

“Nesze semmi, fogd meg jól!

Amit ma Orbán bejelentett, az alapján úgy tűnik, mintha nem tudná, hogy mi van ebben az országban.

Teljes képtelenség, hogy nincs egy szava az iskolákról, tanárokról, diákokról, orvosokról és ápolókról, és legfőképpen a tömeges és ingyenes tesztelésről.

Mint ahogy az elveszített munkahelyekről, vagy a tönkremenő vállalkozásokról sincs. Valójában a kormány nem tesz semmit, nem tesz új erőfeszítést, nem mozgósít új erőforrásokat.

Ez a kormány alibizik, és ezzel emberkísérletet folytat. Vigyázzunk magunkra, ha már a kormány nem vigyáz ránk!”

<< A Városi Kurír legfrissebb hírei >>

operatív törzs

Egy hozzászólás itt: “Gyurcsány gyorsreakció az Orbán-bejelentésre!

  • Avatar
    2020.11.03 - 23:09
    Közvetlen hivatkozás

    Gyurcsányt lehet szeretni,és utálni, de most igaza van az utolsó szóig. Ez a kormány csupán az itt adót, ilyen-olyan járulékokat,és Európa legmagasabb Áfáját fizető polgárainak nem segít. Nem emelték az álláskeresési idő hosszát, pénzbeli támogatást egyáltalán nem nyújtanak, a megfertőződött egészségügyi dolgozók 60℅ táppénzt kapnak, hagyták le pusztulni az EÜ-t, hagyták, hogy az orvosok tömegesen külföldre menjenek.. Ugyanakkor a válságkezelési alapból bőven tolták sportra, templomokra, külhoniakra, és most felesleges, és halasztható dolgokra. Ott nem segítenek, ahol igazán szükséges lenne. És tényleg birkák vagyunk, hogy még mindig a nyakunkon lóghatnak

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük