Gyurcsány: Hű, de hülyék vagytok. A franc se akarja lebontani a kerítést.

Halász János pénteken fogta magát és sajtótájékoztatott. Tette mindezt azért, mert reggelre ébredve úgy érezte, rajta a világ szeme, ha Ő nem világítja meg szegény magyar népnek, hogy mi a stájsz, hülyén halunk ki.

A magyar embereknek tudniuk kell Gyurcsányék terveiről, hiszen

“ők vezérlik az egész ellenzéket most, az önkormányzati választáson is”.

Az a Gyurcsányné, aki bejelentette, nem akarják, hogy Brüsszel egyetlen fillérrel is hozzájáruljon a magyar határvédelem költségeihez, ott ül az Európai Parlamentben, és

“Magyarország ellen áskálódik”

A szóvivő szerint a bevándorláspárti európai baloldallal együtt

le akarják bontani a kerítést, ki akarják iktatni a magyar határvédelmet, miközben migránskvótát akarnak, és öntik a pénzt a bevándorlást szervező Soros-szervezeteknek.

Halász ellentmondást nem tűrően és főleg magasról téve arra, hogy akarjuk-e erre kidobni a pénzünket, vagy nem kijelentette:

a Fidesz kampánya jövő héten indul a szokásos kampányeszközökkel, például telefonon.

Fent nevezett Gyurcsányné Gyurcsánya közösségi oldalán reagált:

“Hű, de hülyék vagytok. A franc se akarja lebontani a kerítést.Ha már sok pénzt ellopva odaraktátok, hát maradjon.

Nem kér enni. Miért fizetnénk milliárdokat a bontásért!? Az persze igaz, hogy a közösből eszünk ágában sincs támogatni, hogy egy méter kerítést majdnem annyiból építettetek, mint mi annak idején autópályát.

Mert ugye elloptátok a pénz jelentős részét.

Mert mentesítettétek az építkezést a közbeszerzés alól. Mert a haveroknak kellett a pénz. Mert a kerítés nem óvta meg Európát, csak elterelte a menekülteket Szlovénia felé. Mert az egész Orbán menekültellenes hisztériájához kellett. Mert a valóságos cél nem Európa biztonsága, hanem Orbán hatalmának fenntartásáról szólt.

Szóval majd ha elszámoltok a pénzekkel,

ha bebizonyítjátok, hogy akár egyetlen menekült is visszafordult Európából és nem csak megkerülte a magyar határt, akkor beszélhetünk arról, hogy mi jár nektek. Mondom nektek. Nem Magyarországnak.”

… és a friss kampánydal: Csak a szeretet kell!

megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük