Sorting by

×

Gyurcsány-kiakadás: “gané emberek vagytok. Celebeknek fizettek, hogy kávézók, éttermek teraszain ücsörögjenek…”

Az orbáni kinyilatkoztatást követően emberhegyek lepték el az ország teraszait, kávézóit, bulizó helyeit, egymás hegyén-hátán ünnepelték, hogy a végzettsége alapján egyáltalán nem hozzáértő, ám regnáló miniszterelnök azt mondta: “nyitunk”! Többen kifejtették már aggályukat ezzel kapcsolatban.

Gyurcsány Ferencet nagyon kiakasztották a látottak, de főleg a felelőtlen kormánydöntés.

A DK alapító elnöke szerint a kerítésen belüli hírességek nem teljesen önszántukból vonultak fotósokkal iszogatni a hétvégén:

“Gané emberek vagytok.

Celebeknek fizettek a terasznyitást ünneplő posztjukért. Pénzt adtok azoknak, akiknek amúgy is van mit a tejbe aprítaniuk, ráadásul azért, hogy kávézók, éttermek teraszain ücsörögjenek.”

“Miközben milliók nem tudnak egy kólát se meginni a helyi presszóban. Ünnepeltetitek a kormányt közpénzből Orbán Ráhel irányításával, közben tízszer annyian halnak meg nálunk, mint Ausztriában.

Éljen a keresztény erkölcs, az élet védelmének elsőbbsége.

Végtelen az erkölcsi romlottságotok. Gyomorforgató, amit csináltok.”

Háttér

„#reklám Boldogság! Megszerezve a védettséget, napfürdőzök egy étterem teraszán. Nagyon régóta vártam erre! Végre napsütés, barátok és teraszok! Ha Te is így teszel, oszd meg mindenkivel, tedd mindenképp felelősséggel, de azért élvezd a pillanatot és használd a #hianyoztatok hashtaget! @csodasmagyarorszag #csodasmagyarorszag #nofilter”

– írja Dobó Kata Instagramján legújabb fotója mellett, amiben a szombati terasznyitást hirdeti.

Egészen hasonló témájú, és ugyanezen hashtagekkel (#reklám, #csodásmagyarország) ellátott fotókat posztolt Instagramjára a hétvégén Király Linda és Debreczeni Annoni Zita is. Utóbbinak sikerült bejegyzésében megjelölnie a Csodás Magyarország Instagram-oldalt is, ami a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) egyik kiadványa/magazinja.

Az MTÜ-t továbbra is Guller Zoltán, „Orbán Ráhel bizalmasa” vezeti, aki 2018-ban segítői közt említette Orbán Viktor miniszterelnök lányát, akinek ismerősei aztán kiváló pozíciókat foglaltak el az állami divatiparban. A Magyar Divat & Design Ügynökség szintén az MTÜ alatt működik, vezetője az a Bata-Jakab Zsófia, aki Orbán Ráhel évfolyamtársa volt. (Forrás: 444.hu)

 

erőszak,

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Gyurcsány-kiakadás: “gané emberek vagytok. Celebeknek fizettek, hogy kávézók, éttermek teraszain ücsörögjenek…”

  • 2021.04.26 - 14:59
    Közvetlen hivatkozás

    Az ilyen hírekből lehet megtudni, hogy kik az új kormány – seggnyalók. Egyébként senki nem érti, hogy orbán miért játszik az emberek életével?
    Ki a fenének képzeli magát? Nem ért a világon semmihez, és hiába a szakemberek, a járvány – ügyi kérdésekben ő dönt. Egy röhej, ami ebben az országban folyik. Egy Mekk Elek dönt emberek életéről. Ennek a korai nyitásnak meglesz a böjtje, ez borítékolható. Amikor majd ismét berobban a járvány, azt majd ráfogják az oltásellenes ellenzékre. A fidesz-birka lehet hogy benyalja, de akinek egy kis esze van, az tudja, hogy orbán a hunyó

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.