Gyurcsány: Klárával felkészültünk a megjegyzésekre, a támadásokra ….

Klára alkalmasságában, hogy vezesse a DK listáját, cseppet sem kételkedem. Sok nyelvet beszél, dolgozott államigazgatásban, európai ügyekkel foglalkozott, pénzügyjogot tanított az egyetemen, vezetett sikeres céget.

Hozzáteszem, a DK alapító tagja, és tagjaink, támogatóink között általános elismerésnek, támogatásnak örvend.

Persze azt is tudom,

hogy van itt valami nem szokványos dolog: Klára a feleségem. Ebből kérdések, megjegyzések, támadások is lesznek. Felkészültünk rá. Európai képviselőjelöltként Klára nem a feleségem, hanem egy tehetséges, felkészült, sokak által támogatott hazafi. Isten mentsen meg olyan világtól, hogy valaki tehetségének útjában az áll, hogy kik a szülei, a gyerekei, vagy éppen a házastársa.

Hogy Klára képviselői megbízása hatással lesz-e rám?

Politikai munkám, szerepem tekintetében egyáltalán nem. Vezetem a pártot és a frakciót, eszem ágában sincs feladni semmit politikai felelősségemből és céljaimból. Sőt!

Fidesz-reakció

“Gyurcsányék is feliratkoztak a Soros-listára. A májusi választáson a bevándorláspárti erők oldalán akarnak bejutni az Európai Parlamentbe, hogy ott továbbra is segítsék a bevándorlást fokozó brüsszeli terveket. A DK jelenlegi európai parlamenti képviselői – Niedermüller Péter és Molnár Csaba – mindezt eddig is aktívan segítették. Magyarországnak azonban olyan képviselőkre van szüksége, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben, és nem Brüsszelt Magyarországon.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük